Avi Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Privet Riebjata Zatem i ja się dołączam. Na razie z letadłem, potem będzie jeszcze tank i drugie letadło Dzisiaj trochę nietypowo (jak na mnie), bo oto nie wykonuję szmatopłata, a zupełnie nowoczesny samolot - Short Crusader Aparat został zbudowany specjalnie do udziału w Schneider Trophy (efekt był daleki od oczekiwanego). Niemniej sam obiekt jest atrakcyjny wizualnie, zatem postanowiłem go zrobić w formie modelu. Zestaw to najnowszy produkt firmy Karaya, opatrzony numerem katalogowym 48023 W pudełku znajdujemy kilka woreczków z częściami odlanymi z żywicy w kolorze Feldgrau. Jakość jak zawsze wysoka i nie ma się absolutnie do czego przyczepić Możemy z nich zlepić sam aeroplan jak i wózek do niego. No i jeszcze kalkomania, zaiste bogata A zatem - do roboty Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 No fakt, jak na Ciebie to zupełne SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Kurde...piękny samolot Popatrzę bo jest na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Wlasnie zastanawialem sie z czym wystartujesz. Myslalem, ze bedzie albo poduszkowiec, albo wyscigowka - no i jest wyscigowka! To sie swietnie sklada, bo jest juz kilka hydroplanow. Nie moge sie doczekac pierwszych fotek z relacji... P.S. Powodzenia z ta zywica i milej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Są linki, są linki !!!!!! Powodzenia w budowie. Trochę mało ambitnie jak na Ciebie, ale z przyjemnoscią pooglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Witam! No ciekawie się zapowiada, liczyłem na coś wwojskowego.Dobrze, że chociaż są linki, no i ciężka przeprawa Cię czeka z kalkomanią (tyle tego naklejać). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Trochę mało ambitnie jak na Ciebie Nie drażnij mnie Napisałem wszak we wstępie, ze to jeden z kilku modeli konkursowych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Ja już ucieszony wchodzę, myślę, że jakiś brytyjski prototyp skróconego crusadera robisz a tu lipa-samolot :] Choć ładny, nie powiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Dziwny jakiś - ani kokard , ani gwiazd ... Tak na poważnie to fajnie że dołączyłeś i to z czymś tak niesztampowym . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 No ba! Czasem trzeba sobie urozmaicić życie A zatem: A tutaj z dołożonym (na sucho na razie) blokiem silnika Samolocik osobliwy, ale w tym właśnie jego urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm5 Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Avi urok i fantazja samolotów do 1939r. -to jest Twoje wielkie powołanie w modelowaniu ,dlatego jak chwytasz coś bez skrzydeł ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Przynajmniej konkretnie, in-box i od razu relacja, może mnie to trochę zmobilizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Hej Avi! Model wyglada na bardzo dobrze spasowany. No i ta sportowa sylwetka. Ciesze sie, ze nie pozwoliles nam dlugo czekac na relacje. Szkoda tylko, ze nie pstryknales fotki wnetrza... Tez chcialbym sobie takiego kupic. Szukalem na ebayu, ale go nie znalazlem ba, zadnego produktu firmy Karaya. Jak dotad ze Schneider Trophy znalazlem tylko modele zwycieskich maszyn... P.S. Czekam na wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Hej Avi! Model wyglada na bardzo dobrze spasowany. No i ta sportowa sylwetka. Ciesze sie, ze nie pozwoliles nam dlugo czekac na relacje. Szkoda tylko, ze nie pstryknales fotki wnetrza... Tez chcialbym sobie takiego kupic. Szukalem na ebayu, ale go nie znalazlem ba, zadnego produktu firmy Karaya. Jak dotad ze Schneider Trophy znalazlem tylko modele zwycieskich maszyn... P.S. Czekam na wiecej! Fotek wnętrza nie robiłem, bo przez ten maleńki otwór nic nie widać poza fotelem Model zaiste jest bardzo dobrze spasowany. Tego Shorta możesz kupić bezpośrednio u producenta - napisz po prostu: karaya@karaya.ceti.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi