Skocz do zawartości

Heinkel He-162 B-3 "Volksjager 46" AZmodel 1/72

awiatik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Na warsztat trafiło to cudo od AZeta.

Miało nic  od Muzikanta chwilowo nie trafiać na warsztat.....ale jakoś tak wyszło.

Jakość wyprasek typowy dla  AZ/KP, czyli będzie zabawa.

Jeszcze nie wiem w  jakim malowaniu będzie.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

Edytowane przez awiatik
  • Like 4

• awiatik changed the title to Heinkel He-162 B-3 "Volksjager 46" AZmodel 1/72

Ten japoński się ładnie prezentuje

Proponuję zrobić go z szachownicami w kamuflażu ala Łaciata 3. Może to byc np egzemplarz z zespołu akrobacyjnego kultywującego tradycje lotnicze sprzed wojny. Oczywiście Wolna Rzeczpospolita Polska 1945 r. 😉

Biało-czerwone Wróble 1945 

Edytowane przez Kolekcjoner WP

W dniu 28.07.2025 o 12:24, Moses napisał:

Ten japoński się ładnie prezentuje

Też się spodobało

W dniu 30.07.2025 o 17:54, Kolekcjoner WP napisał:

Proponuję zrobić go z szachownicami w kamuflażu ala Łaciata 3. Może to byc np egzemplarz z zespołu akrobacyjnego kultywującego tradycje lotnicze sprzed wojny. Oczywiście Wolna Rzeczpospolita Polska 1945 r. 😉

Biało-czerwone Wróble 1945 

Ciekawy  pomysł.

Do tego jeszcze daleko, a puki co szlifowanie i ogarnianie tego co i jak w  AZ  mieli na myśli.

Jak kolejnym razem na warsztat wezmę coś z KP/AZ............ wyperswadujcie mi ten pomysł.

IMG_0011.JPG

IMG_0012.JPG

IMG_0010.JPG

• Like 1

Podglądam i trzymam kciuki za powodzenie budowy 👍

Mam AZetowego standardowego He162, już na ramkach wygląda jak glut dziergany gwoździem (do SH czy nawet Dragona to jak stąd na Marsa), ale - do odważnych świat należy! Mnie osobiście ukończenie takiej walki cieszy podwójnie 😁

Pozdr ww

• Like 1

5 godzin temu, wuwumaster napisał:

Podglądam i trzymam kciuki za powodzenie budowy 👍

Mam AZetowego standardowego He162, już na ramkach wygląda jak glut dziergany gwoździem (do SH czy nawet Dragona to jak stąd na Marsa), ale - do odważnych świat należy! Mnie osobiście ukończenie takiej walki cieszy podwójnie 😁

Pozdr ww

Skoro powiedziałem A i ten warsztat powstał, to i będzie dokończony..... mimo tych kłód jakie  Muzikantowe korpo mi rzuciło.

JUż kilka AZ/KP popełniłem i niby wiem czego mogę oczekiwać, i po skończeniu mówię sobie: dość KP na  dłuższyyyyyyyy czas.  

• Like 2