awiatik Napisano 27 Lipca Share Napisano 27 Lipca (edytowane) Na warsztat trafiło to cudo od AZeta. Miało nic od Muzikanta chwilowo nie trafiać na warsztat.....ale jakoś tak wyszło. Jakość wyprasek typowy dla AZ/KP, czyli będzie zabawa. Jeszcze nie wiem w jakim malowaniu będzie. Edytowane 28 Lipca przez awiatik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Lipca Share Napisano 28 Lipca Ten japoński się ładnie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Środa o 15:54 Share Napisano Środa o 15:54 (edytowane) Proponuję zrobić go z szachownicami w kamuflażu ala Łaciata 3. Może to byc np egzemplarz z zespołu akrobacyjnego kultywującego tradycje lotnicze sprzed wojny. Oczywiście Wolna Rzeczpospolita Polska 1945 r. Biało-czerwone Wróble 1945 Edytowane Środa o 16:35 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Czwartek o 16:49 Autor Share Napisano Czwartek o 16:49 W dniu 28.07.2025 o 12:24, Moses napisał: Ten japoński się ładnie prezentuje Też się spodobało W dniu 30.07.2025 o 17:54, Kolekcjoner WP napisał: Proponuję zrobić go z szachownicami w kamuflażu ala Łaciata 3. Może to byc np egzemplarz z zespołu akrobacyjnego kultywującego tradycje lotnicze sprzed wojny. Oczywiście Wolna Rzeczpospolita Polska 1945 r. Biało-czerwone Wróble 1945 Ciekawy pomysł. Do tego jeszcze daleko, a puki co szlifowanie i ogarnianie tego co i jak w AZ mieli na myśli. Jak kolejnym razem na warsztat wezmę coś z KP/AZ............ wyperswadujcie mi ten pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Piątek o 07:53 Share Napisano Piątek o 07:53 Podglądam i trzymam kciuki za powodzenie budowy Mam AZetowego standardowego He162, już na ramkach wygląda jak glut dziergany gwoździem (do SH czy nawet Dragona to jak stąd na Marsa), ale - do odważnych świat należy! Mnie osobiście ukończenie takiej walki cieszy podwójnie Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Piątek o 13:35 Autor Share Napisano Piątek o 13:35 5 godzin temu, wuwumaster napisał: Podglądam i trzymam kciuki za powodzenie budowy Mam AZetowego standardowego He162, już na ramkach wygląda jak glut dziergany gwoździem (do SH czy nawet Dragona to jak stąd na Marsa), ale - do odważnych świat należy! Mnie osobiście ukończenie takiej walki cieszy podwójnie Pozdr ww Skoro powiedziałem A i ten warsztat powstał, to i będzie dokończony..... mimo tych kłód jakie Muzikantowe korpo mi rzuciło. JUż kilka AZ/KP popełniłem i niby wiem czego mogę oczekiwać, i po skończeniu mówię sobie: dość KP na dłuższyyyyyyyy czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi