marek d Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Stan na dziś- kadłub zamknięty: ...jeszcze trochę szlifowania i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Ufff, już myślałem, że temat zamarł... Jak na razie zegary mnie dobiły extra wyszły wg mnie. Pracuj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Ufff, już myślałem, że temat zamarł... ...więcej wiary dokleiłem skrzydła; po drodze dorobiłem siatkę w chłodnicy; rozwierciłem wydechy; oszklenie kabiny zamaskowane i pryśnięte kolorem wnętrza. Wbrew obawą ,mało szpachli poszło. Klejenie odbywa się metodą-naciągnij- ściśnij- podpiłuj-przyklej. Każdy element wymaga wielokrotnych przymiarek- luuubię tą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 luuubię tą robotę I dobrze, że robisz tak jak lubisz, to ważne Dobrze Ci idzie, jestem pod wrażeniem, super wyloty! Extra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 Lukas HS-dzięki za dobre słowo, ale moja robota to minimalny standard, bez wodotrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 W użyciu był "pan podkład" żona powiedziała że jeżeli jeszcze raz użyje tego czegoś to z reguły jest tolerancyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 1. Tablica przyrządów -rewelacyjna!!! 2. Co to są te dziwne"przetłoczenia" na stateczniku poziomym ??? Myślałem, że były kryte płótnem. Jego ekscelencja Biskup pozwolił mi dzisiaj poserwowac po necie w Jego imieniu. Pozdrawiam Rychu-ministrant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 2. Co to są te dziwne"przetłoczenia" na stateczniku poziomym ??? Myślałem, że były kryte płótnem. . Pozdrawiam Rychu-ministrant. ...imitacja konstrukcji pokrytej płótnem, do szlifowania prywatnie- da się załatwić jakiś odpust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 prywatnie- da się załatwić jakiś odpust? takie sprawy załatwiam na priv ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Lutego 2009 Autor Share Napisano 22 Lutego 2009 Trwają prace malarskie: ...rano: ...po południu: ..ekscelencja nas opuścił, kto teraz będzie mnie motywował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Może ja? Bo fajnie Ci idzie, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Malowanko fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 3 Marca 2009 Autor Share Napisano 3 Marca 2009 Dziękuję Panowie za wsparcie- było potrzebne, traciłem wiarę w to co robię. Otwarta kurtyna i Wielki Finał już nie długo. ...zbieram wszystko w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Ekstra fotka Czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_Kielce Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 O rzesz... świetna ta fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spit Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Elegancki modelik się zapowiada, strasznie w Migu 3 podoba mi się ten wydłużony przód. Malowanie piękne, rozumiem pudełkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Malowanie piękne, rozumiem pudełkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Będziesz zawiedziony Zapraszam do galerii- modelik skończony. viewtopic.php?p=211590#211590 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi