marek d Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Napisano 25 Stycznia 2009 Stan na dziś- kadłub zamknięty: ...jeszcze trochę szlifowania i ok. Cytuj
jachud3 Napisano 25 Stycznia 2009 Napisano 25 Stycznia 2009 Ufff, już myślałem, że temat zamarł... Jak na razie zegary mnie dobiły extra wyszły wg mnie. Pracuj dalej! Cytuj
marek d Napisano 6 Lutego 2009 Autor Napisano 6 Lutego 2009 Ufff, już myślałem, że temat zamarł... ...więcej wiary dokleiłem skrzydła; po drodze dorobiłem siatkę w chłodnicy; rozwierciłem wydechy; oszklenie kabiny zamaskowane i pryśnięte kolorem wnętrza. Wbrew obawą ,mało szpachli poszło. Klejenie odbywa się metodą-naciągnij- ściśnij- podpiłuj-przyklej. Każdy element wymaga wielokrotnych przymiarek- luuubię tą robotę Cytuj
Lucas HS Napisano 6 Lutego 2009 Napisano 6 Lutego 2009 luuubię tą robotę I dobrze, że robisz tak jak lubisz, to ważne Dobrze Ci idzie, jestem pod wrażeniem, super wyloty! Extra robota. Cytuj
marek d Napisano 6 Lutego 2009 Autor Napisano 6 Lutego 2009 Lukas HS-dzięki za dobre słowo, ale moja robota to minimalny standard, bez wodotrysków Cytuj
marek d Napisano 14 Lutego 2009 Autor Napisano 14 Lutego 2009 W użyciu był "pan podkład" żona powiedziała że jeżeli jeszcze raz użyje tego czegoś to z reguły jest tolerancyjna Cytuj
Biskup Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 1. Tablica przyrządów -rewelacyjna!!! 2. Co to są te dziwne"przetłoczenia" na stateczniku poziomym ??? Myślałem, że były kryte płótnem. Jego ekscelencja Biskup pozwolił mi dzisiaj poserwowac po necie w Jego imieniu. Pozdrawiam Rychu-ministrant. Cytuj
marek d Napisano 14 Lutego 2009 Autor Napisano 14 Lutego 2009 2. Co to są te dziwne"przetłoczenia" na stateczniku poziomym ??? Myślałem, że były kryte płótnem. . Pozdrawiam Rychu-ministrant. ...imitacja konstrukcji pokrytej płótnem, do szlifowania prywatnie- da się załatwić jakiś odpust? Cytuj
Biskup Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 prywatnie- da się załatwić jakiś odpust? takie sprawy załatwiam na priv ;-)) Cytuj
marek d Napisano 22 Lutego 2009 Autor Napisano 22 Lutego 2009 Trwają prace malarskie: ...rano: ...po południu: ..ekscelencja nas opuścił, kto teraz będzie mnie motywował Cytuj
Marwaw Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Może ja? Bo fajnie Ci idzie, oby tak dalej Cytuj
marek d Napisano 3 Marca 2009 Autor Napisano 3 Marca 2009 Dziękuję Panowie za wsparcie- było potrzebne, traciłem wiarę w to co robię. Otwarta kurtyna i Wielki Finał już nie długo. ...zbieram wszystko w całość. Cytuj
Spit Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 Elegancki modelik się zapowiada, strasznie w Migu 3 podoba mi się ten wydłużony przód. Malowanie piękne, rozumiem pudełkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj
marek d Napisano 14 Marca 2009 Autor Napisano 14 Marca 2009 Malowanie piękne, rozumiem pudełkowe. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Będziesz zawiedziony Zapraszam do galerii- modelik skończony. viewtopic.php?p=211590#211590 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi