Kalor Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Albatros napisał: Nie, no dawaj ten z zielonym i niebieskim, świetny jest ten kamuflaż i pasuje do tego Stuarta To nie jest niebieski tylko taki zimny szaro-zielony, ale ok, ale wysyłam ci i ty robisz weathering, ok? Cytuj
Albatros Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Teraz, Kalor napisał: To nie jest niebieski tylko taki zimny szaro-zielony, ale ok, ale wysyłam ci i ty robisz weathering, ok? Może być zimny szaro-zielony, w każdym razie mi się pojazdy w tym kamuflażu bardzo podobają i bardzo kojarzą mi się z Afryką… ja póki co samolot, więc nie ma wolnych mocy przerobowych na najbliższe trzy lata, ale kibicuję i wiem że dasz radę Cytuj
Kalor Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu musiałbym te zielone bardzo mocno spiaszczyć i rozjaśnić żeby weathering nie zmienił tego w szarą paćkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi