SnajperTBG Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia (edytowane) Witam. bedzie to mój mały debiut gdyz nie składam samolotów od lat. Cały czas pancerka w 35. Ot tak jakoś czasem człowieka najdzie na zmiane tematyki Do rzeczy, oto co skompletowałem : 1.Kinetic 48133 Lockheed-Martin F-16 C Block 52 - Republic Singapore Air Force 2.Hataka Hobby HTK-CS17 Modern Polish Force vol. 1 3.AWC-MODEL A48-61 F-16 C/D Conversion Set For Block 52 (For Kinetic Gold Series) 4.Galaxy-Model P48004 F-16 Pitot Angle of Attack Probe (For Kinetic Kits) 5.Eduard 648252 Sniper ATP 6.Eduard 648972 F-16C Block 52 Till 1996 Cockpit PRINT KINETIC 7.AWC-MODEL A48-28 Genral Dynamics F-16 C/D Block 52 - Tailcone with Drag Chute and CFT (for Tamiya Kit) 8.Model Maker Decals MD48138A Polish F-16C - Raven - Refreshed Set Docelowo marzy mi się taki Raven. I tu pytanie. Bo Koszaliński producent kalek i masek robi je w 2 wariantach albo ze zbionikami konforemnymi albo ze zbiornikami podwieszanymi(mam konforemne). Ale chciałbym fula i chyba przyjdzie ciąć na miarę samemu maski od 0... Z tych dodtków co mam od AWC to spadochronik jest zbędzny ponieważ jest w zestawie. Również jest Sniper XR ale ten Eduarda jest po prostu ładniejszy. Co do zbiorników CTF są one do modelu Tamiya i tak sobie leżą na płacie(są szpary) Zastanawiam się jeszcze czy aby nie dokupić żywicznej dyszy silnika bo ta zestawowa jest w kilku kawałacha i tak średnio to wygląda. Edytowane 4 Sierpnia przez SnajperTBG 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Fiu, fiu.... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) Zacząłem budowę kokpitu i jest z tym zabawy. Warto było zainwestować w dodatki z druku 3d bo naprawdę to świetnie wygląda na. Edytowane 10 Sierpnia przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Fotki wrzucaj a nie smaku robisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Z ciekawością będę zaglądał - bardzo podoba mi się nasze malowanie "tygrysie". Chciałbym przy okazji spytać, skąd decyzja o sięgnięciu po Kinetica, a nie Tamiyę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Piątek o 09:32 Autor Share Napisano Piątek o 09:32 Było trochę zabawy teraz zabawa w szpachlowanie bo wnęka na podwozie pasuje jak pięść do oka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Piątek o 17:13 Autor Share Napisano Piątek o 17:13 W dniu 11.08.2025 o 10:49, socjo1 napisał: Z ciekawością będę zaglądał - bardzo podoba mi się nasze malowanie "tygrysie". Chciałbym przy okazji spytać, skąd decyzja o sięgnięciu po Kinetica, a nie Tamiyę? Wybrałem Kinetica ponieważ ma większość części w pudełku i ciekawsze uzbrojenie. Porównywałem kinetica i tamiye. Wygrał kinetic bo ma ładne nity, odgromniki,poprawny ogon że spadochronem. Również w zestawie jest kamera sniper. I wpadła mi promka na niego do rąk więc wybór był oczywisty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 19:19 Share Napisano Piątek o 19:19 Fotel do poprawki Jastrzębie mają miśka twój fotel jest gładki. Pierwsze foto z Neta... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Sobota o 07:04 Autor Share Napisano Sobota o 07:04 (edytowane) Już nie będę kupował nowego fotela ani go przerabiał. Myślę że jak się ściągnie tego zaciumkanego i zapoconego barana to jest to co u mnie więc poprawność merytoryczną zachowuje. Edytowane Sobota o 07:05 przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 13 godzin temu Autor Share Napisano 13 godzin temu Aż kusiło przymierzyć kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi