Moses Napisano Czwartek o 11:32 Share Napisano Czwartek o 11:32 Dywersyfikuje projekty na warsztacie I tak się złożyło że znowu zestaw SWORDa. Będzie taka szaro-biala strzała do robienia zdjęć. Do modelu mam Poprawny dla wersji F8U-1 fotel Voughta, zamiast zestawowego Martin Bakera, oraz poprawne koła starego typu. Do tego zbiór żywic do modeli Academy, zobacze co się uda dopasować. Na obecną chwilę, przestudiowałem dokumentację (polecam Blog Tailhook Topic - niezła skarbnica wiedzy), porobiłem notatki. Pozaznaczałem miejsca na które muszę zwrócić uwagę. Prócz śladów po wypychaczach, usunąć należy - miejsce na chwyty powietrza na ogonie, występują tylko w późniejszej wersji "G" - na slotach są 4 wzmocnienia, które występują w późniejszej wersji L, a nie występują ani w A ani w G. W modelu pojawiły się ponieważ egzemplarze muzealne, były robione na bazie maszyn że zmodernizowanym skrzydłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano Czwartek o 20:42 Share Napisano Czwartek o 20:42 Dajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Sobota o 11:21 Autor Share Napisano Sobota o 11:21 Po usunięciu śladów po wypychaczach, skleilem kadłub. Za dużo nie było, ot wanna plus 4 części i fotel, to już nowy od CAT4. Następnie skleilem, wlot powietrza, który potrzebował trochę szpachlowania i szlifowania aby usunąć łącznie części. Do wyszlifowania użyłem takiego sprytnego narzędzia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Sobota o 13:07 Share Napisano Sobota o 13:07 No to jedziesz z koksem ! Jestem ciekaw efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi