tornado Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Piękny model Gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Śliczny, teraz tylko czekamy na podkontenerówkę Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speed Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 A na jakim sklepie jest ten zestaw?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 (edytowane) A na jakim sklepie jest ten zestaw?? Jeżeli chodzi Ci o zestaw z KFS to w Polsce nie kupisz. www.kitformservices.com - Tutaj masz ! Pozdr. Krystian Edytowane 16 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speed Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 MI również model bardzo się podoba jest wykonany na wysokim poziomie (czysto sklejony i równo pomalowany - brak zacieków i skórki pomarańczy, również podobała mi się relacja z budowy tz. ciekawe opisy i wyraźne, duże fotki przez to czekałem na każdą aktualizacje i obserwowałem temat (chociaż się nie udzielałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Ahh... Jaka piękna Skakanka. Wiele mi brakuje do twoich umiejętności. Zazdroszczę talentu ;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Jarku powiedz mi ile siedzisz w modelarstwie bo tak odje..nej Scanii to ja na swoje oczka piękne nie widziałem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Jarku powiedz mi ile siedzisz w modelarstwie bo tak odje..nej Scanii to ja na swoje oczka piękne nie widziałem!!!!!! 1,5 roku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 1,5 roku. i w tym momencie na twarzach wszystkich użytkowników wyskoczył ZONK........ WTF?? jak 1,5 a taki model.......... cuda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 Jarku powiedz mi ile siedzisz w modelarstwie bo tak odje..nej Scanii to ja na swoje oczka piękne nie widziałem!!!!!! 1,5 roku. Pozdrowienia A nie wiecej ? a te modele nie malowane co kiedyś gdzieś mi sie fotka o oczy obiła :P , to też wliczone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 No dobra nawet niech więcej ale Jarek zrobił bardzo wielki postęp w robieniu modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Grudnia 2008 Share Napisano 22 Grudnia 2008 A nie wiecej ? a te modele nie malowane co kiedyś gdzieś mi sie fotka o oczy obiła :P , to też wliczone ? To się nie liczy, to był epizod kilka lat temu, nie mający nic wspólnego z teraźniejszym modelarstwem. Kto widział te fotki, to wie Zresztą, gdzieś się one jeszcze walają w temacie pierwszych modeli Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Jarku a powiedz mi czy w Polsce można dostać te dodatki z kitu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Raczej nie no chyba, że na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Dzięki wielkie!!!! Paweł216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Model niesamowicie estetyczny. Silnik i skrzynia - bajka. Fantastycznie dobrane kolory kasty no i te równiusieńkie czarne paski. Poezja dla moich oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Jarku ja mam pytanie w sumie do wszystkich z was jak mogę założyć relacje z z budowy modelu ????? Bardzo proszę o szybką odpowiedź z góry podziękował !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 W lewym górnym rogu masz napisany temat w którym jesteś a pod nim napis : Nowy Temat: Klikasz na to i masz już swój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 NO ja tak robiłem ale nic nie wyskoczyło.!!!! Chyba że ten temat musi zatwierdzic modelator?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Jak klikniesz w to to powinna ci się otworzyc nowa strona i tam podpisujesz np. Scania R500 i klikasz wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Paweł216 !!! Dobra robiłem tak jak mówisz ale mi temat nie wyskoczył w dziale warsztat !!! Modelator chyba temat musi zatwierdzić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Oj nie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Jarku możesz mi powiedzieć jak usuwa się ślady kleju z szyb tracków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Zależy jaki to klej bo jak Contracta Revella to nie usuniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi