krzychu83 Napisano Niedziela o 17:19 Share Napisano Niedziela o 17:19 (edytowane) Cześć Hawker Hurricane Mk.Ia, Hobby 2000, 1/72 Maszyna należąca do Dyw.303, Northolt, wrzesień 1940, pilot-Witold Urbanowicz Całość maziana farbami Gunze, dodatkowo blaszki Part, zegary Yahu, wydech Reskit, figrurka - White Stroke Miniatures Pozdrawiam Edytowane Niedziela o 17:20 przez krzychu83 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano Niedziela o 20:10 Share Napisano Niedziela o 20:10 (edytowane) Bardzo dobre wykonanie w bardzo małej skali. Podoba mi się w jaki sposób zaakcentowałeś fałdowanie materiału na ogonie i wiarygodne malowanie maleńkiej figurki. Nie wiedziałem, że i w tym dziale takie fajne rzeczy działasz. Edytowane Niedziela o 20:11 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 21:27 Share Napisano Niedziela o 21:27 Za Hurrasia wielki plus ale dlatego że to Hurraś, to muszę się poprzyczepiać. W tym modelu skrzydło jest uniwersalne z wersją B i trzeba w nim zaszpachlować niepotrzebne panele uzbrojenia, a zostały. Odznaka Dywizjonu jest ciut za wysoko, przez co napis i gęba Adolfa są w niewłaściwym miejscu. I parę drobiazgów które można szybko poprawić: srebrne obicia na drewnianym śmigle i sklejkowym panelu pod kabiną, wyloty kaemów można by podmalować na czerwono, poprawić maszt anteny i przebieg linki, i na koniec wkleić muszkę przed kabiną we właściwym miejscu. O kółku ogonowym od wersji Mk.II już nawet nie piszę. Figurynka wspaniała i bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano Poniedziałek o 18:20 Autor Share Napisano Poniedziałek o 18:20 22 godziny temu, TAW napisał: Bardzo dobre wykonanie w bardzo małej skali. Podoba mi się w jaki sposób zaakcentowałeś fałdowanie materiału na ogonie i wiarygodne malowanie maleńkiej figurki. Nie wiedziałem, że i w tym dziale takie fajne rzeczy działasz. Dziękuję, no czasem jakieś latadło lubię skleić 20 godzin temu, barszczo napisał: Za Hurrasia wielki plus ale dlatego że to Hurraś, to muszę się poprzyczepiać. W tym modelu skrzydło jest uniwersalne z wersją B i trzeba w nim zaszpachlować niepotrzebne panele uzbrojenia, a zostały. Odznaka Dywizjonu jest ciut za wysoko, przez co napis i gęba Adolfa są w niewłaściwym miejscu. I parę drobiazgów które można szybko poprawić: srebrne obicia na drewnianym śmigle i sklejkowym panelu pod kabiną, wyloty kaemów można by podmalować na czerwono, poprawić maszt anteny i przebieg linki, i na koniec wkleić muszkę przed kabiną we właściwym miejscu. O kółku ogonowym od wersji Mk.II już nawet nie piszę. Figurynka wspaniała i bardzo się podoba . Dzięki bardzo Obicia poprawię, bo kredką robione więc da się usunąć, reszty nie będę już ruszał. Ja jestem zwykłym zklejaczem, ma ładnie na półce się prezentować i oko cieszyć :), Natomiast fakt, może przy następnym modelu bardziej przyjglądnę się dokumentacji Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 15:01 Share Napisano wczoraj o 15:01 Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi