Gerd Napisano Piątek o 20:14 Share Napisano Piątek o 20:14 Bardzo efektowna ta delikantna zieleń. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano Niedziela o 16:43 Autor Share Napisano Niedziela o 16:43 W dniu 6.02.2026 o 21:14, Gerd napisał: Bardzo efektowna ta delikantna zieleń. BRAWO! Dzięki! Po krótkiej przerwie spowodowanej zawodowymi wyjazdami wracam z małą aktualizacją... Zacząłem sobie tworzyć podstawkę pod armatę. Ambitny plan zakładał wykonanie brzózki własnoręcznie. Zacząłem od stworzenia pnia i głównych gałęzi... Uznałem, że taka kora jest mało "brzozowa", więc dodałem później trochę husteczki klejonej na CA, którą tu i ówdzie rozdzierałem... Po pomalowaniu bazowych kolorów z aerografu zacząłem przyklejać pojedynczo gałązki Mininatur i... niestety, nie doceniłem "żarłoczności" takiego małego drzewka - miałem 1/4 opakowania i na ledwo połowę drzewka zużyłem cały ten zapas. Co gorsza, okazuje się, że Mininatur nie jest już dostępny i mam problem, żeby znaleźć takie same krzaczki, jak dotychczas używane - te AK/Mig są zwykle z większymi liśćmi, często też wyglądają na zdjęciach raczej słabiutko. Natrafiłem na markę(?) Silhouette, która wygląda jak następca Mininatur, tylko paczka takich krzaczków to koszt ponad 40e, więc trochę słabo... Muszę coś wykombinować, bo jak na pierwszy raz byłem zadowolony z osiąganych rezultatów i po dalszych pracach była szansa na (chyba) całkiem fajne drzewko. Pozdrowienia! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Żarłok, ale warto, efekt pierwszorzędny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi