Paweł216 Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Ok dzięki Michale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Tu masz Pawle przykład : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Paweł (sorry że sobie pozwoliłem mówić na "ty" ) jak Byś zrobił te Low-Decki to później można zasięgnąć u Ciebie jakiejś porady ,lub jakiegoś opisu co i jak Tzw. widziałem jak zrobić low-decki na innym forum,ale i tak nie wiem jak odpowiednio pociąć oponę,w miarę równo i pewnie Relacji jak już mówiłem bacznie się przyglądam ,bo na warsztacie gości u mnie taki sam model Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Ja też pozwolę sobie popatrzeć na tą relację bo zapowiada się niezła impreza. Widzę, że dosyć mocno pozmieniasz wersję dostarczoną w pudle. Powodzenia, bo może i ja coś skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Nie ma sprawy. Najlepiej wycinac opony skalpelem i nie trzeba się spieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Miały być foty, i gdzie one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Gdzie Ci się Truckerek tak pali ? Może nie mógł czy coś. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Wczoraj nie było mnie cały dzień w domu Sorka dziś zrobie. Fotka. Narazie tylko jedna bo nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierłoś Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No fajnie fajnie... Czekam na dalsze postępy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Krystian, nigdzie, tylko , tak się pytam. Zapomniałem nie wolno, na tym forum można tylko pokazywać zdjęcia, i chwalić innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Ja nic takiego nie powiedziałem ! A to, że Ty masz taką opinie to już twoja sprawa. Zapytałeś się tak, to ja zapytałem się Ciebie gdzie Ci tak się pali bo brzmiało to twoje zdanie jak hmm jakieś takie pretensje, że nie ma zdjęć. Nie traktuj tego jak jakiś naskok czy coś w tym stylu. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Truckerek93 , przestań wypisywać głupoty, bo ostatnio (chyba) szukasz konfliktu swoimi wypowiedziami... Opanuj się... Pawle czekam na fotki z prac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Nie , nie szukam konfliktu, ale boje się o cokolwiek zapytać, a powiedzieć ze źle coś zrobiłeś to już nie do pomyślenia. No ale Mb jak narazie wygląda spoko, Czekam na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Paweł ale nikt ci się nie zabroni zapytac. Poprostu nie miałem czasu bo musiałem kilka spraw załatwic. A jak chcesz skrytykowac Merca to bardzo prosze a nawet namawiam do tego Cenne rad napewno się przydadzą Poprostu kiedy będe w stanie do będe dawał aktualki P.s. znalazłem ciekawe malowanie naczepy z KSL-a. Które bardziej pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Nie , nie szukam konfliktu, ale boje się o cokolwiek zapytać, a powiedzieć ze źle coś zrobiłeś to już nie do pomyślenia. No ale Mb jak narazie wygląda spoko, Czekam na więcej... A kto Ci zabrania krytykować ? Zastanów się czasmi po prostu co piszesz. Naczepka wygląda ciekawie malowanie jak najbardziej, a z kolorystyką jak ? Masz jakieś zdjęcie w realu jak na prawdę wygląda na zdjęciach ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Dobra, kończę tamten temat. Malowanie chyba żółto-czerwone... A to pasuje o wiele lepiej, niż tamto, ale zależy czy ma być to skład, reprezentacyjny czy taki zwykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Barwy są te same a co do napisu to tamten to była starsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Aha, bo tamto wygląda tak sobie, a to wygląda ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Mam taki problem. Czy ktoś wie jak wykonac te małe felgi od naczepy??? Czy może te normalne będą pasowały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Z góry przepraszam, że post pod postem ale mam taką prośbe. Czy posiada może ktoś foty środkowego górnego schowka nad szyba Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Jak nikt nie pisze to daje małą aktualke Nie wiem czy się do końca zgadza z orgnałem bo miałem tylko 1 fotke Sorka za foty bo mam taki dupny aparat, że aż żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Witaj całkiem dobrze ci idze budowa tego mercedesa tak dalej życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Ehh.Paweł. Modele robisz fajne ale na aparat to ci sie wszyscy złozymy chyba...hehe. Klej, klej, wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Paweł napisz co chcesz, to zrobię ci fotki, bo jak byłem kiedyś mały to "ukradłem" z salonu Mercedesa w Niemczech książeczki i jest tam Actros ten twój. Są nawet wymiary wnętrza kabiny. Także jak co to służę pomocą. Pisz co Cię interesuje P.S. Fajnie model się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 O to Zderzak będę często do ciebie pisał Może będziesz miał coś ciekawszego od tego co jest w necie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi