Jerry Napisano Sobota o 21:28 Share Napisano Sobota o 21:28 (edytowane) Skończyłem dziada. Plan był, aby skończyć przed urlopem. Nie udało się. Nie mniej teraz mam go już z głowy i nigdy więcej. Jest w Planach jeszcze UH-1N ale tam ponoć jest lepiej. Co do modelu to wiadomo. Spasowanie kijowe, nad każdym detalem trzeba pracować.itd itp. Dodatki Big Ed Eduard Helfire i podwieszenia Reskit Kopułka od Lethernecka. Trochę scratch-u Pozdrawiam Jerry Edytowane Sobota o 21:30 przez Jerry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Sobota o 21:37 Autor Share Napisano Sobota o 21:37 (edytowane) Edytowane Sobota o 21:37 przez Jerry 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano Niedziela o 07:32 Share Napisano Niedziela o 07:32 Jestem pod wrażeniem że tak można odpicować model. Aż zazdroszczę umiejętności . Mimo że sam typ śmigłowca to tak średnio mi odpowiada (są ładniejsze), to jednak model tej maszyny bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 14:34 Share Napisano Niedziela o 14:34 Mnie również się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Poniedziałek o 06:40 Share Napisano Poniedziałek o 06:40 Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi