awiatik Napisano Niedziela o 08:07 Share Napisano Niedziela o 08:07 No cóż, poległem w walce nad Heinklem 162 B-3 z KP...... może kiedyś do tego "cudu" wrócę. Na otarcie łez z porażki przy dziele Muzikanta , na warsztat wleciał Bu 181 Tutaj raczej nie powinno być problemów, a malowanie będzie chyba z box artu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 09:23 Share Napisano Niedziela o 09:23 Godzinę temu, awiatik napisał: .... Tutaj raczej nie powinno być problemów,... żebyś się nie zdziwił Ale kibicuję oczywiście - mój wyszedł tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 09:30 Share Napisano Niedziela o 09:30 Spoglądam i ja. Zapowiada się fajnie, skomplikowane urządzenia celownicze i cięgła do odpalania dodadzą mu uroku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Niedziela o 12:42 Autor Share Napisano Niedziela o 12:42 3 godziny temu, Thalgonis napisał: żebyś się nie zdziwił Ale kibicuję oczywiście - mój wyszedł tak sobie Obym sie nie...to na co trzeba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 13:15 Share Napisano Niedziela o 13:15 31 minut temu, awiatik napisał: Obym sie nie...to na co trzeba uważać. w mojej galerii tutaj jeden z kolegów pytał mnie o to samo, odpowiedź: „Składalność niestety fatalna Sporo rzeźbienia... To jest wprawdzie bardzo prosta konstrukcja, ale to chyba tym bardziej... To mój pierwszy kontakt z firmą Special Hobby, ale na FB widziałem kilka opinii in minus.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano Niedziela o 17:09 Autor Share Napisano Niedziela o 17:09 3 godziny temu, Thalgonis napisał: w mojej galerii tutaj jeden z kolegów pytał mnie o to samo, odpowiedź: „Składalność niestety fatalna Sporo rzeźbienia... To jest wprawdzie bardzo prosta konstrukcja, ale to chyba tym bardziej... To mój pierwszy kontakt z firmą Special Hobby, ale na FB widziałem kilka opinii in minus.” Ale gorzej od tego He z PK nie może być.... wypraski wyglądają zdecydowanie lepiej.... a teraz sobie schną po kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano Poniedziałek o 05:21 Share Napisano Poniedziałek o 05:21 jest jeszcze inna alternatywa tej maszyny, podobno lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano Poniedziałek o 08:51 Share Napisano Poniedziałek o 08:51 3 godziny temu, hamp napisał: jest jeszcze inna alternatywa tej maszyny, podobno lepsza Obecnie pakowany przez KP https://www.mojehobby.pl/products/Zlin-C-106.html?partner_id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi