indus Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Prace zakończone. Dobra zabawa była przy modelu i podstawce. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października Nikt nie chce pisać czyli norma :), ładnie ogólnie, podoba się, ale jakby już to ten kolo na kadłubie w koszuli trzymający klucz to mogłeś mu zaszpachlować łączenie ręki z tułowiem, beczka na ziemi olej spływa na trawę a tam sucho, można by to podkreślić, no i te wszystkie narzędzia na stoliku zbyt równo poukładane czekają jak na wystawę :), tak do podstawki to bym z 5 cm dodał po każdej stronie bo jakby zbyt krótka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października Bardzo mi się podoba Twoja praca! Całość robi fajne, naturalne wrażenie. Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października bardzo fajnie zakomponowana scenka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Października Share Napisano 20 Października Bardzo udana dioramka. Co mi się rzuca w oczy to kolory włazów od środka w kolorze bazowym pojazdu powinny być no i popatrz sobie jak po otwarciu powinna być oparta osłona KM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 20 Października Autor Share Napisano 20 Października 3 godziny temu, patrykd napisał: Bardzo udana dioramka. Co mi się rzuca w oczy to kolory włazów od środka w kolorze bazowym pojazdu powinny być no i popatrz sobie jak po otwarciu powinna być oparta osłona KM Dziękuję za uwagę. Kolory włazów poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Super dioramka. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Podoba mi się Trochę ten mur dziwnie wygląda z jednej strony, ale ja się czepiam, bo sam lepiej tego nie zrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Bardzo przyjemna dla oka scena na fajnym poziomie wykonania. Jedynie co mi tu nie pasuje to te ruiny. Znacznie lepiej wyglądałby tu sam płot, murowany a jeszcze lepiej drewniany. Ale to już czysto subiektywne odczucia. Wielki plus za całą stertę rozrzuconych wszędzie różnych maneli, które dodają życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 21 Października Autor Share Napisano 21 Października 6 minut temu, PiterATS napisał: Bardzo przyjemna dla oka scena na fajnym poziomie wykonania. Jedynie co mi tu nie pasuje to te ruiny. Znacznie lepiej wyglądałby tu sam płot, murowany a jeszcze lepiej drewniany. Ale to już czysto subiektywne odczucia. Wielki plus za całą stertę rozrzuconych wszędzie różnych maneli, które dodają życia Dziękuję za opinię i uwagi. Ponieważ to Włochy, to stwierdziłem, że ogrodzenie musi być wypasione:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi