indus Posted October 18 Share Posted October 18 Prace zakończone. Dobra zabawa była przy modelu i podstawce. 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted October 19 Share Posted October 19 Nikt nie chce pisać czyli norma :), ładnie ogólnie, podoba się, ale jakby już to ten kolo na kadłubie w koszuli trzymający klucz to mogłeś mu zaszpachlować łączenie ręki z tułowiem, beczka na ziemi olej spływa na trawę a tam sucho, można by to podkreślić, no i te wszystkie narzędzia na stoliku zbyt równo poukładane czekają jak na wystawę :), tak do podstawki to bym z 5 cm dodał po każdej stronie bo jakby zbyt krótka jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macisso Posted October 19 Share Posted October 19 Bardzo mi się podoba Twoja praca! Całość robi fajne, naturalne wrażenie. Gratuluję 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 20 Share Posted October 20 bardzo fajnie zakomponowana scenka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykd Posted October 20 Share Posted October 20 Bardzo udana dioramka. Co mi się rzuca w oczy to kolory włazów od środka w kolorze bazowym pojazdu powinny być no i popatrz sobie jak po otwarciu powinna być oparta osłona KM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indus Posted October 20 Author Share Posted October 20 3 godziny temu, patrykd napisał: Bardzo udana dioramka. Co mi się rzuca w oczy to kolory włazów od środka w kolorze bazowym pojazdu powinny być no i popatrz sobie jak po otwarciu powinna być oparta osłona KM Dziękuję za uwagę. Kolory włazów poprawione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted October 21 Share Posted October 21 Super dioramka. Podoba się. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted October 21 Share Posted October 21 Podoba mi się Trochę ten mur dziwnie wygląda z jednej strony, ale ja się czepiam, bo sam lepiej tego nie zrobię 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted October 21 Share Posted October 21 Bardzo przyjemna dla oka scena na fajnym poziomie wykonania. Jedynie co mi tu nie pasuje to te ruiny. Znacznie lepiej wyglądałby tu sam płot, murowany a jeszcze lepiej drewniany. Ale to już czysto subiektywne odczucia. Wielki plus za całą stertę rozrzuconych wszędzie różnych maneli, które dodają życia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indus Posted October 21 Author Share Posted October 21 6 minut temu, PiterATS napisał: Bardzo przyjemna dla oka scena na fajnym poziomie wykonania. Jedynie co mi tu nie pasuje to te ruiny. Znacznie lepiej wyglądałby tu sam płot, murowany a jeszcze lepiej drewniany. Ale to już czysto subiektywne odczucia. Wielki plus za całą stertę rozrzuconych wszędzie różnych maneli, które dodają życia Dziękuję za opinię i uwagi. Ponieważ to Włochy, to stwierdziłem, że ogrodzenie musi być wypasione:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts