Skocz do zawartości

Sd.Kfz.167 StuG.IV Early Production w/full interior Rye Field Model (1:35)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nikt nie chce pisać czyli norma :), ładnie ogólnie, podoba się, ale jakby już to ten kolo na kadłubie w koszuli trzymający klucz to mogłeś mu zaszpachlować łączenie ręki z tułowiem, beczka na ziemi olej spływa  na trawę a tam sucho, można by to podkreślić, no i te wszystkie narzędzia na stoliku zbyt równo poukładane czekają jak na wystawę :), tak do podstawki to bym z 5 cm dodał po każdej stronie bo jakby zbyt krótka jest.

Napisano

Bardzo mi się podoba Twoja praca!
Całość robi fajne, naturalne wrażenie. Gratuluję :piwo:

• Like 1
Napisano

Bardzo udana dioramka. Co mi się rzuca w oczy to kolory włazów od środka w kolorze bazowym pojazdu powinny być no i popatrz sobie jak po otwarciu powinna być oparta osłona KM

• Like 1
Napisano
3 godziny temu, patrykd napisał:

Bardzo udana dioramka. Co mi się rzuca w oczy to kolory włazów od środka w kolorze bazowym pojazdu powinny być no i popatrz sobie jak po otwarciu powinna być oparta osłona KM

Dziękuję za uwagę. Kolory włazów  poprawione.

20251020_222858.jpg

Napisano

Bardzo przyjemna dla oka scena na fajnym poziomie wykonania. Jedynie co mi tu nie pasuje to te ruiny. Znacznie lepiej wyglądałby tu sam płot, murowany a jeszcze lepiej drewniany. Ale to już czysto subiektywne odczucia.

Wielki plus za całą stertę rozrzuconych wszędzie różnych maneli, które dodają życia :)

• Like 1
Napisano
6 minut temu, PiterATS napisał:

Bardzo przyjemna dla oka scena na fajnym poziomie wykonania. Jedynie co mi tu nie pasuje to te ruiny. Znacznie lepiej wyglądałby tu sam płot, murowany a jeszcze lepiej drewniany. Ale to już czysto subiektywne odczucia.

Wielki plus za całą stertę rozrzuconych wszędzie różnych maneli, które dodają życia :)

Dziękuję za opinię i uwagi. Ponieważ to Włochy, to stwierdziłem, że ogrodzenie musi być wypasione:).