jacek g. Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Mój ostatnio zbudowany model efa w 1/48 z zestawu Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 WoW , czemu tylko jedna fotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw49 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 No właśnie czemu tylko jedna? Ale jeżeli chodzi o model to efekt jest powalający Ps. czym zrobiłeś kamuflarz? Pędzlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Właśnie Fajny model, tylko wiecej fotek plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 Więcej fotek - prosze bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mx3 Napisano 7 Września 2006 Share Napisano 7 Września 2006 piekny model tylko podziwiac i bardzo efektowne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Faktycznie jest. Slepy chyba jestem Zasobnik na spadochron chamujący z zestawu, czy sam robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 15 Października 2006 Autor Share Napisano 15 Października 2006 Zasobnik musiałem dorobić, chyba nie przewidzieli że ktoś będzie chciał zrobić model w wersji europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Mogę prosić o ponowne załadowanie zdjęć. Niestety ale nie da się ich zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 Podłączam się. Mam link który nigdzie nie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 17 lat w tył, gratuluję! 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 Może być gdzieś ten model jeszcze tutaj. Kiedyś się na kilku forach wstawiało https://pwm.org.pl/index.php?sid=06bfef65c2c8a5b6b568eff57ef6ed3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 Autor modelu ostatnio forum odwiedziedził 5 lat temu. Chyba marne szanse na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 Łoł teraz widzę, że to wątek sprzed 17 lat hahahhahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi