abtb Napisano 26 Października 2025 Share Napisano 26 Października 2025 Zgodnie z poranną obietnicą daną @Kon_Bar-barowi, dodaję do galerii odgrzewanego kotleta jakiego popełniłem mniej więcej w erze tworzenia się węgla czyli szkolnego Jak-a 17W Model trochę wzbogaciłem, przenitowałem i pomalowałem zgodnie z wiedzą w tamtym czasie osiągalną. A zatem - jest i Jakowlew, jest i Radom Jakowlew Jak-17W, żółta "I", Oficerska Szkoła Lotnicza Nr 5, Radom, 1953r. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Października 2025 Share Napisano 26 Października 2025 No i bardzo ładny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Października 2025 Share Napisano 27 Października 2025 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi