JacekKowacki Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada (edytowane) Dzień dobry. Edytowane 3 Listopada przez JacekKowacki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Cześć ,nabyłem takie dwa pudła i zamierzam zbudować z tego jeden pojazd, będę musiał dostrugać parę elementów wnętrza czyli głównie ,,Drawę” przed modyfikacją jako,że czołg ma odzwierciedlać pojazd z jednostki z Żagania w której Twarde już nie służą od dobrych 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Cześć, a pulpit działonowego będziesz też dostrugiwał, czy odbój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Godzinę temu, Kapitan_Kurt napisał: Cześć, a pulpit działonowego będziesz też dostrugiwał, czy odbój? Cześć, właśnie mam dylemat co do tego wnętrza, ciężko o dokładne zdjęcia pulpitów, chyba będę musiał się pokusić o uproszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada 31 minut temu, JacekKowacki napisał: Cześć, właśnie mam dylemat co do tego wnętrza, ciężko o dokładne zdjęcia pulpitów, chyba będę musiał się pokusić o uproszczenia. Chociaż zdjęcia wnętrz już znalazłem właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada W dniu 2.11.2025 o 17:48, Kapitan_Kurt napisał: Cześć, a pulpit działonowego będziesz też dostrugiwał, czy odbój? Cześć, właśnie mam dylemat co do tego wnętrza, ciężko o dokładne zdjęcia pulpitów, chyba będę musiał się pokusić o uproszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada Witam,pora zacząć sklejanie. Póki co części od T-72 są takie same jak te do Twardego, jedyna różnica którą zaobserwowałem na początkowym etapie to inna dolna płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Trochę słabo widać te różnice ale to pokłosie tego że jednocześnie mieliśmy produkowane od podstaw Twarde i przebudowywane z istniejących już T72 pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekKowacki Napisano Niedziela o 17:48 Autor Share Napisano Niedziela o 17:48 Cześć mam, pytanie do kolegów bo męczy mnie to dzisiaj, jakie dodatki byście polecili do Twardego, chodzi mi o blachy, lufę, karabin 12,7 itp.,ponieważ brakuje mi doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano Niedziela o 18:11 Share Napisano Niedziela o 18:11 W dniu 8.11.2025 o 00:22, OLO napisał: Trochę słabo widać te różnice ale to pokłosie tego że jednocześnie mieliśmy produkowane od podstaw Twarde i przebudowywane z istniejących już T72 pozdrawiam OLO. Ale czy Twarde budowane "od nowego" różniły się dnem kadłuba od naszych łabędzkich T-72? Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano Poniedziałek o 00:24 Share Napisano Poniedziałek o 00:24 Nie pamiętam gdzie to czytałem ale budowane od podstaw miały wzmocnioną podłogę wanny kadłub pozdrawiam OLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi