TAW Napisano 3 Marca Share Napisano 3 Marca ŁoŁ. Chciało Ci się... Bałbym się tego pędzlem ruszać przy weatheringu. Ale wygląda lekko i zwiewnie tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 3 Marca Autor Share Napisano 3 Marca Godzinę temu, MaciejW napisał: Super jubilerka czekam na dalsze postępy 55 minut temu, TAW napisał: ŁoŁ. Chciało Ci się... Bałbym się tego pędzlem ruszać przy weatheringu. Ale wygląda lekko i zwiewnie tak jak powinno. Dzięki za opinię. Jeszcze trochę roboty przede mną. Na szczęście wszystko jest polutowane więc nie boję się że coś może odlecieć. Używam też do bardziej odpowiedzialnych rzezczy kleju epoksydowego od tamyia, który jest silniejszy niż CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano wczoraj o 11:50 Autor Share Napisano wczoraj o 11:50 Etap budowy uważam za zakończony. Jak do tej pory była to moja najpoważniejsza zabawa z PE i nie było łatwo. Oczywiście nie założyłem wszystkich elementów ze względu na kolejność malowania. Przepraszam za jakość zdjęć ale mój bezlusterkowiec uległ upadkowi i awarii przez co muszę się posiłkować komórką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu No ładnie jak są pacynki to będzie podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi