Patafian Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia 23 minuty temu, patrykd napisał: co daje ocet dla CA? Czyści i lekko trawi blachę więc CA ma się czego trzymać. Może nie tak jak lutowane ale trzeba się postarać żeby oderwać. 38 minut temu, Robi napisał: Oj tam przesadzasz Tak? To zrób tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia (edytowane) 9 godzin temu, Kalor napisał: Tak? To zrób tak. Dobra, dobra. Nie narzekaj tylko jedziesz z tym dalej bo się z tym jeszcze pare razy umęczysz, zobaczysz Będę regularnie zaglądał Edytowane 20 Kwietnia przez Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Flektarn. Tak jakby bo ciapki mocno nierówne, nie idzie mi ostatnio robota zupełnie. 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Karła szacun za dojcze-moro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Absolutny sztos z tym kamuflażem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Zarombiste!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Mam ze 3 tankistów do zmalowania z chęcią ci ich wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja 19 minut temu, piotrkur napisał: Mam ze 3 tankistów do zmalowania z chęcią ci ich wyślę Mam ze 40stu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja 12 godzin temu, Kalor napisał: Flektarn. Tak jakby bo ciapki mocno nierówne, nie idzie mi ostatnio robota zupełnie. Do twarzy Heldze w tym uniformie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja No toś teraz pokazał lwi pazur. Pozamiatane. Miałem kiedyś takie buty, były całe czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Ten kamuflaż na figurce wyszedł ci 1000 razy lepiej niż wujkowi Nigshiftowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja W dniu 14.05.2026 o 19:36, patrykd napisał: Ten kamuflaż na figurce wyszedł ci 1000 razy lepiej niż wujkowi Nigshiftowi Teraz dopiero zauważyłem do czego pijesz, no tym waszem to spierdzielił robotę. Ale nie wiem czy słuchałeś, sam na koniec przyznał że w 1/35 zrobiłby zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Zrobiłem takie fajne usprawnienie do ramki z UStara które pozwala mi zamontować korki. Zestawowy uchwyt nie za bardzo pozwalał na obracanie i był niezbyt stabilny, a teraz mogę szaleć. Postanowiłem go przetestować, wygodny, ale malowanie tego kamuflażu jest dobijające. Uciąłem odrobinę nasycenie kolorów żeby było zgodne z nowszą kolorystyką po 2005 roku. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Masz niewątpliwy talent do malowania figurek. I czas na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca 31 minut temu, Lipstein napisał: Masz niewątpliwy talent do malowania figurek. I czas na to Dziękuję. Latem jest czasu mniej, słońce po 20 zachodzi i trzeba po nocy siedzieć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Ja w lecie mam inny problem: też chodzi o zachód słońca..., które zachodzi tak długo, że czasem ogrzewa mi modelarnię do 32-34 stopni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi