Bartini Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Po prostu pięknie to logo naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Ładne utalentowany młody modelarz xD Bardzo ładne, też tak chciał bym umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Dzięki za komentarze Dzisiaj pomalowałem uszczelki i poskładałem większość części do "kupy". Fotki jutro. Abu ja mam 20 lat, więc już nie taki młody Pozdrawiam Messer[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Jak będą moje trucki w Gdańsku, to każę kierowcy podjechac do Ciebie - przemalujesz mi je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 7 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2009 Witam. Model skończony, zapraszam do galerii viewtopic.php?t=11854 Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 No co tu dużo mówić.Pięknie Ci wyszedł ten model.Malowanie o nim już pisałem więc nie będę się powtarzał.Znalazłem tylko jeden kawałek po kleju na prawej bocznej szybie.Ale tym się nie ma co przejmować tym bardziej że jest to Twój jeden z pierwszych modeli.Mi też nieraz takie drobiazgi( a jestem perfekcjonistą) nerwów napsuły.I z pewnością jeszcze nie raz będę się wkurzał sam na siebie.Moje zdanie więc jest takie .Idelanie zrobiony.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Chyba jeden z pierwszych modeli ciężarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi