Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Napisano 31 Grudnia 2025 Cześć, Uff... z przyczyn ode mnie niezależnych musiałem zaliczyć dłuższą przerwę w modelarstwie. Na szczęście jakimś cudem udało mi się skończyć 2-3 modele w ramach "walki z nudą na L4" Jednym z tych modeli jest Hurricane IIB ArmyHobby w sali 1/48. O modelu nie mogę powiedzieć złego słowa, a najbardziej urzekł mnie podział technologiczny dolnej części kadłuba. Zestaw wzbogacony o wydruki 3D czyli fotel pilota z pasami i kolektory spalin Eduarda. 16 Cytuj
Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Autor Napisano 31 Grudnia 2025 Miło, że się podoba Godzinę temu, barszczo napisał: Bardzo ładny, no i nasz . Ja już jestem na takim etapie, że wszystkie brytyjskie Spitfire'y, Hurricane'y itp. bez naszych szachownic wyglądają jakoś tak... dziwnie. A Hurricane Mk I w malowaniu innym niż z RFką na kadłubie to już w ogóle profanacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi