Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Cześć, Uff... z przyczyn ode mnie niezależnych musiałem zaliczyć dłuższą przerwę w modelarstwie. Na szczęście jakimś cudem udało mi się skończyć 2-3 modele w ramach "walki z nudą na L4" Jednym z tych modeli jest Hurricane IIB ArmyHobby w sali 1/48. O modelu nie mogę powiedzieć złego słowa, a najbardziej urzekł mnie podział technologiczny dolnej części kadłuba. Zestaw wzbogacony o wydruki 3D czyli fotel pilota z pasami i kolektory spalin Eduarda. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Bardzo ładny, no i nasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Elegancki Hurek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 31 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2025 Miło, że się podoba Godzinę temu, barszczo napisał: Bardzo ładny, no i nasz . Ja już jestem na takim etapie, że wszystkie brytyjskie Spitfire'y, Hurricane'y itp. bez naszych szachownic wyglądają jakoś tak... dziwnie. A Hurricane Mk I w malowaniu innym niż z RFką na kadłubie to już w ogóle profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Grudnia 2025 Share Napisano 31 Grudnia 2025 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi