ksc Napisano Niedziela o 18:57 Share Napisano Niedziela o 18:57 Nadszedł 2026 rok, więc czas rozgrzebać i porzucić kolejny model. Kiedyś chciałem się zmierzyć z jakimś prostym żywicznym modelem i trafiło zestaw 7018 Fiat G.50 Freccia 'Finnish Air Force' firmy SBS. Wydawał mi się bardzo ładny, do czasu porównania ze zdjęciami. Na początek do korekty idzie zagłówek, który w modelu miał zbyt ostry kształt, a w oryginale blacha zachodziła również na dolną część kadłuba. Ponieważ zmiana była stosunkowo inwazyjna, skopiowałem sobie kadłub, żeby w razie czego móc zacząć pracę od początku. Zdjęcia przedstawiają kolejne etapy prac nad modelem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 19:25 Share Napisano Niedziela o 19:25 (edytowane) Ambitny początek. Fiacika, jako że italiański, chętnie pooglądam . Edytowane Niedziela o 19:25 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Poniedziałek o 14:41 Share Napisano Poniedziałek o 14:41 Szykuje się ambitny projekt, chętnie popatrzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi