michal0281 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu No jest co oglądać, fajnie wyglada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Takie poprawki zawsze na plus, dodają powagi tematu, rób tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu szkoda że autor zlał temat koloru wnętrza przedziału silnikowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) No szkoda , tak jak i brak okablowania radiostacji, to się jednak nie godzi :), ale z drugiej strony pisał ze temat wnętrza po macoszemu traktuje więc myślę że jest rozgrzeszony Edytowane 4 godziny temu przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Po macoszemu to się rozumie uproszczony a nie niewłaściwy kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) 11 minut temu, patrykd napisał: Po macoszemu to się rozumie uproszczony a nie niewłaściwy kolorystycznie Widocznie nie miał ambicji by próbować stworzyć najlepszego Chwata na forum, za dużo przeróbek, a i mało chyba zdjęć konkretnych ze środka, nie każdy ma takie cele widocznie, grunt ze poprawia to i owo. Edytowane 3 godziny temu przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TR91 Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) Ogólnie w temacie przedziału silnikowego- coś tam bardzo po macoszemu poszukałem zdjęć i rzuciły mi się w oczy takie w kolorach wnętrza- białych. Oczywiście wydaje mi się, że Patryk ma rację i powinna być minia tyle że wszystko z brudzeniem zostało już zrobione. No i mam zgryz, bo z jednej strony jest jak pisze Evildead- nie mam ambicji na najlepszego chwata w polsce. Z drugiej sporo osób bardzo pomaga dzieląc się zdjęciami i wiedzą i pozostawienie takiego babola odczułbym trochę jako brak szacunku do kolegów, którzy pomagają jak mogą. Z trzeciej strony- w hobby chodzi o radość a ja już radości z siedzenia nad wnętrzem nie czuję zupełnie. Na razie problem ten rozwiązała praca, która zabiera 100% czasu łącznie z wieczorami i nic w tym temacie się nie zmieni. Daje to czas na zastanowienie się nad tym tematem i przemyślenie czy i ew. jak chce to ruszać. Problem w każdym razie odnotowałem i myślę nad nim. Bardzo dziękuje za wszystkie komentarze- daje to trochę dodatkowej motywacji a tego nigdy dość pozdrawiam! Edytowane 2 godziny temu przez TR91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, TR91 napisał: Z drugiej sporo osób bardzo pomaga dzieląc się zdjęciami i wiedzą i pozostawienie takiego babola odczułbym trochę jako brak szacunku do kolegów, którzy pomagają jak mogą. Z trzeciej strony- w hobby chodzi o radość a ja już radości z siedzenia nad wnętrzem nie czuję zupełnie. pozdrawiam! Na model życia przyjdzie jeszcze czas, nic na siłę z tym wnętrzem, fajnie że masz jednak chęci do poprawek z zewnątrz, lepiej się ogląda takie warsztaty , coś się dzieje, zmagania, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Teraz już nie poprawiaj. Ale na przyszłość miej na uwadze że przedziały silnikowe nie były malowane w kolorze creamweiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi