mig Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Model rozpoczęty w październiku zeszłego roku. Ukończony dwa dni temu. Cant Z.506B czyli stary Supermodel w nowym wydaniu Italeri. Producent dorzucił ramkę z elementami do kokpitu i rurami wydechowymi, blaszkę (strasznie twarda) z pasami i tablicami. Przeryli linie podziału na skrzydłach i dodali nowe malowania. Szkoda, że nie poprawili pływaków bo ich spasowanie jest bardzo słabe. dolne oszklenie jaki i stanowiska boczne równię bardzo słabo spasowane. Dorobiłem dolne tylne stanowisko dolnego strzelca, o którym producent całkowicie zapomniał. Dorobiłem mocowania bocznych karabinów maszynowych. Wymieniłem lufy na metalowe. Dorobiłem naciągi i linki do sterów i anteny. Malowany farbami Italeri, Kk, Hatakami, pędzlem. Cant Z.506B 171a Squadriglia,82 Gruppo, Tarent, Włochy 1942 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Rzadki ptaszek na forach, fajny podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Qrcze, ale samoloty na pływakach mają to coś 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi