LechaMazur Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) To nawiązanie do mojego wizerunku jak dla mnie trochę Lipne. Dobra nie zaśmiecajcie już forum,chłop chce skleć czołg, tym się zajmijcie. Edytowane 28 Stycznia przez LechaMazur 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 5 godzin temu, LechaMazur napisał: To była zwykła metafora,skierowana raczej do mnie bo mi przypisano szczekanie,a innym pyskowanie (wtedy nikt jakoś nie zareagował na epitety od gnojków bez metafory włącznie)Zmienię tą emotkę jak się kojarzy z reklamą piwa bezalkoholowego.Zaraz pewnie będzie wysyp obraźliwych epitetów znowu.Niemam czasu już się tłumaczyć ze wszystkiego. Idę na trening Pozdro. Wiesz nie każdy czyta każdy jeden wątek czy temat. Ja np tylko zaglądam do warsztatów pojazdów czy samolotów które lubię. A administracja też ma swoje życie na głowie i nie zawsze mogą wszystko wyłapać. Jeżeli cie coś lub ktoś uraziło zawsze możesz skontaktować się z administracją klikasz w 3 kropki przy poście i zgłaszasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 6 godzin temu, LechaMazur napisał: To była zwykła metafora,skierowana raczej do mnie bo mi przypisano szczekanie,a innym pyskowanie (wtedy nikt jakoś nie zareagował na epitety od gnojków bez metafory włącznie)Zaraz pewnie będzie wysyp obraźliwych epitetów znowu.Niemam czasu już się tłumaczyć ze wszystkiego. Idę na trening Pozdro. Może troszkę przesadziłem z tymi gnojkami fakt ale na kontynuacje tego to nie masz co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia 8 godzin temu, LechaMazur napisał: No i proszę kabina się pojawiła do zdjęć,a mówią,że niema progresu. progres był, jest i zawsze będzie kabina nie wiem jak długo wytrzyma, skleiłem ją jakimś pięcioletnim klejem wyciągniętym z otchłań szafy, ciekawe co jeszcze może się w niej kryć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia 36 minut temu, Evildead napisał: Może troszkę przesadziłem z tymi gnojkami fakt a tam, zbyt często słyszę to powiedzenie w moim kierunku "Błądzenie jest rzeczą ludzką" Cytat od... kogoś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Piątek o 17:50 Autor Share Napisano Piątek o 17:50 Coś tam gąski z ramek powycinałem w międzyczasie kiedy koła robiłem bo mi się nudziło🫤 Skubani z tamiyi musieli aż 100 elementów do jednych traków dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Piątek o 20:10 Share Napisano Piątek o 20:10 (edytowane) 2 godziny temu, Robi napisał: Coś tam gąski z ramek powycinałem w międzyczasie kiedy koła robiłem bo mi się nudziło🫤 Skubani z tamiyi musieli aż 100 elementów do jednych traków dać To akurat sobie Niemcy wymyślili nie Tamiya. Dlatego warto poznać pojazd zanim się za model weźmiesz Edytowane Piątek o 20:11 przez kzugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 11:28 Autor Share Napisano Sobota o 11:28 15 godzin temu, kzugaj napisał: To akurat sobie Niemcy wymyślili A w modelu mogli zrobić odcinkowe traki Chociaż to model z 1995 więc już nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Sobota o 14:39 Share Napisano Sobota o 14:39 3 godziny temu, Robi napisał: A w modelu mogli zrobić odcinkowe traki Chociaż to model z 1995 więc już nie narzekam To cię pociesze w modelu RFM 5001 każde ogniwo to 3 elementy (ogniwo i dwa rogi) plus pin z jednej i pin z drugiej czyli 5 elementów pomnóż przez 100 i jeszcze razy 2. Składałem te gąsienice RFM i dobrze się przy tym bawiłem wiec każde inne w tym momencie dla mnie to kaszka z mleczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 20:43 Autor Share Napisano Sobota o 20:43 6 godzin temu, kzugaj napisał: o cię pociesze w modelu RFM 5001 każde ogniwo to 3 elementy (ogniwo i dwa rogi) plus pin z jednej i pin z drugiej czyli 5 elementów pomnóż przez 100 i jeszcze razy 2. a z RFM to by najchętniej zrobili model z osobnymi wszystkimi elementami: silnik i do tego silnika 2000 elementów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 16:50 Autor Share Napisano Niedziela o 16:50 Podłubałem w zawieszeniu, może wyjdzie z tego coś co jakkolwiek przypomina czołg Czas szybko leci, biorę się za gąsienice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 16:40 Autor Share Napisano wczoraj o 16:40 Zapiąłem gąsienice na jednej stronie zawieszenia. Przyklejało się je bardzo przyjemnie, skleić wszystkie ze sobą w prostej linii, odczekać 40 minut i tylko założyć Teraz biorę się za drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu Dobra, druga strona gotowa. Przy okazji zrobiłem jeszcze jakieś zapasowe na wieży i błotniki, czy jakkolwiek się to nazywa. Z 4 godziny mi to chyba zajęło Przechodzimy na kolejny etap: brudzimy tygryska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi