słomek Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 camo podobne do mojego tygryska ;] fajnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Witam Odlewa się druga taśma gąsienicy. Na zdjęciu widać część zmontowanej taśmy ogniw, odlewy i forme. Powoli robi się błotko. To na razie tyle. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Witam. Gąsienice odlane i zamontowane do testów układu jezdnego. Testy odbyły się na poligonie przy fabrycznym zakładów Bigmodel-Werke Pierwsze próby wypadły bardzo pozytywnie. Cały układ jezdny bardzo ładnie pracuje. Teraz zabieram się za prace wykończeniowe. Cdn. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Mam wrazenie ze lufa jest deczko klapnieta, ale moze to tylko zludzenie. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Lufa jest zmontowana na sucho do zdjęć. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. I kolejny update. Zmontowałem mocowania kół napinających, dopasowałem gąsienice. Powoli zacząłem przyklejać dodatki na kadłub - tłumik+pancerna osłona tłumika. Zabrałem się za pacykować gąsienic błotkiem. I ze starszym braciszkiem też z 507.Abt. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Oto ostatni update na dzisiaj. Zamontowałem pierwszą linę holowniczą, oraz zamontowałem drugi tłumik wydechu. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam Powoli bawie się faszynami. Drut jako mocujący faszyne w pęczek zostanie, ale jako materiał mocujący faszyne do tygrysa to się nie nadaje. Wymienie go na linke która lepiej się układa na modelu. Cdn... Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass1613 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Nie myślaleś by zbudować takiego tygrysa w wersji RC ? Aż szkoda budowac taiego giganta by stał na półce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam. Nie bawią mnie modele RC. Za droga impreza. Wole takie Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2012 Witam Po małej przerwie, mały "łupdejt". Tygrysek wygląda na dzień dzisiejszy tak. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Wygląda fajnie. Jedynie jakoś ta wieża mi się odcina kolorystycznie od reszty - brak tego "brudzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi