tommyk Napisano Sobota o 20:19 Share Napisano Sobota o 20:19 Mocno mnie ten projekt zaangażował. Zwłaszcza czasowo. Dziękuję za wszystkie uwagi i doping. Nie wiem kiedy skuszę się na następnego wiatraka ale chyba trochę czasu upłynie. Tytułem podsumowania. Malowany Bilmodelami. Moje ulubione farby. W kokpicie blaszka Edka bez szału ale lepiej niż to co w zestawie. Można było zamiast tego dać zestaw Quinty ale już nie miałem blaszkę i nie miałbym co z tym zrobić. Działko to mix Reskita i Mastera – dlatego mix, bo połamałem żywiczną lufę i musiałem ratować temat. Reskit to jeszcze pylony, zbiorniki, Hellfire’y i ich wyrzutnie. Wszystko oprócz wyrzutni warte zachodu. Wyrzutnie niestety zniekształcone i trudno to ogarnąć. Reskit przysłał mi poprawiony zestaw ale wg mnie nie ma wielkiej różnicy. Największym wyzwaniem było nałożenie wypukłych nitów bo model nie miał żadnego nitowania ale z drugiej strony mocno podnosi to odbiór całości. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano wczoraj o 12:14 Share Napisano wczoraj o 12:14 Bardzo ładnie wyszedł. Wszystko jest tak jak powinno być. Nie przesadzony wash, nie przesadzony weathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Troszkę półmatu by nie zaszkodziło Very cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu 9 godzin temu, Mitrandir napisał: Troszkę półmatu by nie zaszkodziło On jest w macie GX 114. Niestety, żeby zrobić zdjęcia muszę mocno doświetlić i wtedy nawet mat zaczyna błyszczeć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Model fajny. Dla mnie taki akuratny jeśli chodzi o efekty dodatkowe. Nie wiem czy mnie wzrok nie myli ale zdjęcia robisz z jedną lampą doświetlającą czy z dwoma? Jeśli robisz zdjęcie z jedna lampą to ustawienie drugiej z taką samą żarówką może rozwiązać problem tego błyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu Ma dwie lampy ale może były zbyt blisko siebie ... Zdjęcia robiłem wieczorem i nie było już w ogóle dziennego światła, co może też ma jakiś wpływ na warunki. Będę testował z odległością źródła od obiektu - może tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Super wykonanie, malowanie, imitacje uszczelek przy oszkleniu tez robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi