Patafian Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Jako, że musiałem odpocząć od Panthery, zrobiłem "mały skok w bok" Przedstawiam M3A1 Scout Car z Tamiya. Model w zamyśle miał być relaksacyjny i w sumie taki był. Bardzo przyjemny w budowie, ale wymagał trochę ulepszeń aby uatrakcyjnić końcowy wygląd. Do modelu wykorzystałem - Blachy Voyager PE351131 - Browning M1919 A4 MASTER - Browning M2HB. 50 cal MASTER - trójnóg do .50 cal MASTER - skrzynki amunicyjne M2 otwarte MASTER - skrzynki amunicyjne M2 zamknięte LEGEND - skrzynki amunicyjne M1 zamknięte MASTER - łuski i łączniki pasa amunicyjnego MASTER - Kartony z racjami żywnościowymi Tamiya - Mapa - PLUSMODEL - parę elementów wykonanych samodzielnie (klamry, kable do lamp) uff chyba wszystko Dodatki oczywiście znacznie wydłużyły pracę, ale i tak poszło to sprawnie. Zapraszam do komentowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Panie Patafianie takiego amerykana to można do kraju sprowadzać. Zagraniczne i krajowe części aftermarketowe robią robotę. Rozsypane łuski czynią z pojazdu prawdziwą frontową maszynę. Super model!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Kapitalny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Super wyglada piękny szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi