D.Beck Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Startowałem w kategorii masters - samochody, traki i motocykle razem. Wygrał samochód. Pozdro-Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Wygrał samochód I wszystko jasne No nic.Na innym konkursie pewnie będzie lepiej . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Startowałem w kategorii masters - samochody, traki i motocykle razem. Wygrał samochód. Pozdro-Dariusz Beck Może zaprezentujesz jakies fotki z konkursu w dziale Wydarzenia, Spotkania, Konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Przesyłam kilka fotek z Mosonmagyarovar. Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam wszystkich i spieszę z informacją iż zająłem 2-gie miejsce na Makett Shaw w Mosonmagyarowar moim Indianem. No ja się nie dziwię, w końcu Twój model jest bardzo dobry. Szczere moje gratulacje z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.Beck Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzięki za fotki Nie robiłem dużo zdjęć, ze względu na tłok i zbyt duszną jak dla mnie atmosferę. Ale dużo fajnych zdjęć przysłali węgrzy na PWM. Jest tam cała relacja i wyniki polaków, oraz kompletna statystyka. Polecam! Przesyłam zdjęcie z Habsburgiem. Jak widać na zdjęciu dokonałem zakupu Sabra F 86 F 30 w skali 1/32. POzdro - Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Mimo że latadło... to poproszę o in-box bo uwielbiam wszystko co większe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Jak to mawiał jeden z moich kolegów motocyklistów,, dwa koła cacy cztery be,, Tego powiedzenia nie znali i druge miejce przyznali. A tak na poważnie to przyłączam się do gratulacji wszystkich, zasłużyłeś na to i tylko ślepy nie zobaczyłby jaki ogromny wkład pracy i serca jest w tym modelu. Pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 No tak ale pogratulować zapomniałem ... Gdzie moje dobre maniery ... Więc gratuluję zajętego miejsca . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 I ja też, bo model naprawdę wart wyróżnień i zaszczytów wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi