D.Beck Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Napisano 21 Kwietnia 2009 Startowałem w kategorii masters - samochody, traki i motocykle razem. Wygrał samochód. Pozdro-Dariusz Beck Cytuj
Bodzio Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Wygrał samochód I wszystko jasne No nic.Na innym konkursie pewnie będzie lepiej . Pozdrawiam. Cytuj
tornado Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Startowałem w kategorii masters - samochody, traki i motocykle razem. Wygrał samochód. Pozdro-Dariusz Beck Może zaprezentujesz jakies fotki z konkursu w dziale Wydarzenia, Spotkania, Konkursy Cytuj
D.Beck Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Napisano 21 Kwietnia 2009 Przesyłam kilka fotek z Mosonmagyarovar. Pozdrawiam - Dariusz Beck Cytuj
Kacperek315 Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam wszystkich i spieszę z informacją iż zająłem 2-gie miejsce na Makett Shaw w Mosonmagyarowar moim Indianem. No ja się nie dziwię, w końcu Twój model jest bardzo dobry. Szczere moje gratulacje z tego powodu. Cytuj
D.Beck Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Napisano 22 Kwietnia 2009 Dzięki za fotki Nie robiłem dużo zdjęć, ze względu na tłok i zbyt duszną jak dla mnie atmosferę. Ale dużo fajnych zdjęć przysłali węgrzy na PWM. Jest tam cała relacja i wyniki polaków, oraz kompletna statystyka. Polecam! Przesyłam zdjęcie z Habsburgiem. Jak widać na zdjęciu dokonałem zakupu Sabra F 86 F 30 w skali 1/32. POzdro - Dariusz Beck Cytuj
fliper_nx Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Mimo że latadło... to poproszę o in-box bo uwielbiam wszystko co większe . Cytuj
Andrzej Godlewski Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Jak to mawiał jeden z moich kolegów motocyklistów,, dwa koła cacy cztery be,, Tego powiedzenia nie znali i druge miejce przyznali. A tak na poważnie to przyłączam się do gratulacji wszystkich, zasłużyłeś na to i tylko ślepy nie zobaczyłby jaki ogromny wkład pracy i serca jest w tym modelu. Pozdrawiam Andrzej. Cytuj
fliper_nx Napisano 23 Kwietnia 2009 Napisano 23 Kwietnia 2009 No tak ale pogratulować zapomniałem ... Gdzie moje dobre maniery ... Więc gratuluję zajętego miejsca . Pozdrawiam Cytuj
LordDisneyland Napisano 23 Kwietnia 2009 Napisano 23 Kwietnia 2009 I ja też, bo model naprawdę wart wyróżnień i zaszczytów wszelakich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi