ZIO BY NAITT Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 An-2 z Valomu jest w zapowiedziach już od dwóch lat albo i lepiej ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarex15 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Zerknijcie na to http://oaxserver.com/ipms_beta/?p=789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Zerknijcie na to http://oaxserver.com/ipms_beta/?p=789 No ciekawe... a są w necie już jakieś fotki su 27 1:72 od trumpka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) Pojawiła się niezwykle ciekawa (przynajmniej dla mnie ), chyba nie zapowiadana nowość Amodela: link-->Virgin Atlantic Global Flyer Będzie się fajnie prezentował obok Voyagera Edytowane 13 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Mi-2 z Hobbybossa! Yeeeaaaaaaaah! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukuruźnik Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Tak na wszelki wypadek, gdyby miało ujść uwadze - AZmodel wypuszcza TA4 H/J Skyhawk i Saab J29 Tunnan, czyli słynną "beczkę". Oba w skali 1:48. Czekam tego Saaba jak kania dżdżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Kilka informacji o nowych modelach revella: FW 189 A1 - ładnie wykonany, wgłębne linie podziału. Szklarnie ładnie się prezentują. Model wary polecenia. F-14D Super Tomcat Last Flight - jeszcze lepszy model niż powyższy. Niedługo in-box bo go kupuję. P-38 J/M Lightning - PORAŻKA. Z daleka od tego modelu. Wypukłe linie podziału, dziwny srebrny plastik. Co z tego, że można otworzyc dziób i silniki, jeśli detale tego są kiepskie. Nie wiem czyje formy kupił revell. F/A-18E Super Hornet - podobnie jak F-14. Wypraski wyglądają naprawdę dobrze. In-box soon. PB4 Y2 Privateer - mogło byc lepiej, ale i tak go kupię. Dziwne podziały - częśc delikatnie wystająca, reszta wgłebna. Ale in-box będzie. Nieczęsty model, będzie w kolekcji. Wszystkie modele oglądałem po wyjęciu z pudełek. Nie wiem jak ze spasowaniem części. Mając taką możliwośc w pracy zaglądnałem do pudełek. In-boksy wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Kilka informacji o nowych modelach revella: P-38 J/M Lightning - PORAŻKA. Z daleka od tego modelu. Wypukłe linie podziału, dziwny srebrny plastik. Co z tego, że można otworzyc dziób i silniki, jeśli detale tego są kiepskie. Nie wiem czyje formy kupił revell. Jeśli masz na myśli modele w skali 1/72 to jest to na sto procent stary zestaw z Revela pamiętający czasy na przykład mojej młodości. Bardzo wczesnej. PB4 Y2 Privateer - mogło byc lepiej, ale i tak go kupię. Dziwne podziały - częśc delikatnie wystająca, reszta wgłebna. Ale in-box będzie. Nieczęsty model, będzie w kolekcji. A ten to chyba na pewno zestaw made in Matchbox. Chyba jedyny na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 A Frog / Novo przypadkiem nie mieli Privateera w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 F-14D Super Tomcat Last Flight - jeszcze lepszy model niż powyższy. Niedługo in-box bo go kupuję. To chyba nie widziałeś dobrego modelu Tomcata w 1/72... Revellowski zestaw to należy do tych gorszych i nie ma co porównywać do np. Super Horneta zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 To dam kilka zapowiedzi na październik F/A-18 Super Hornet -> http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=765 F-14D Tomcat http://www.trumpeter-china.com/war513/products/en_message.asp?id=764 Obydwa modele w skali 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 10 Sierpnia 2009 Share Napisano 10 Sierpnia 2009 F-14D Super Tomcat Last Flight - jeszcze lepszy model niż powyższy. Niedługo in-box bo go kupuję. To chyba nie widziałeś dobrego modelu Tomcata w 1/72... Revellowski zestaw to należy do tych gorszych i nie ma co porównywać do np. Super Horneta zupełnie inna bajka. Wiem, że istnieją lepsze, ale ten jest naprawdę dobry. Wiem bo widziałem co jest w pudełku. No i cena, bardzo przystępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 http://www.revell.de/manual/04293.PDF Możemy się już zapoznać z instrukcją tego P-38. Choć szczerze? Chyba wolałbym inną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 omijac ten model z daleka. Wypraski są z lat 80-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Coś już pokazują o nowym Eurofighterze w 32: http://www.revell.de/de/produkte/modellbau/service/info_channel/bildergalerien/eurofighter/?id=871 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie wiem czy zauważyliście, że Top Gun wzowił swoje produkty. Na allegro wystawiony jest W-3RM w żywicy. Od tych z lat ubiegłych róźni się on tym że dołączono nadmuchane pływaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1548990&sess_id=33112900 Wiadomo coś na temat tego? Czy jest to nówka czy po prostu wznowili produkcje starego DamBustera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 Nie wiem czy zauważyliście, że Top Gun wzowił swoje produkty. Na allegro wystawiony jest W-3RM w żywicy. Od tych z lat ubiegłych róźni się on tym że dołączono nadmuchane pływaki. Ooo, ciekawe, maja jakąś stronkę czy coś żeby zobaczyć pozostałe produkty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vark Napisano 8 Września 2009 Share Napisano 8 Września 2009 http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1548990&sess_id=33112900 Wiadomo coś na temat tego? Czy jest to nówka czy po prostu wznowili produkcje starego DamBustera? Wariacja na temat (dodana nowa ramka) ich nowego Lancastera. TUTAJ jest inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Dziś natrafiłem na coś co mnie zaskoczyło, bo nie wiedziałem, że Italeri produkuje takiego makaroniarza (to jest raczej nowość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Dziś natrafiłem na coś co mnie zaskoczyło, bo nie wiedziałem, że Italeri produkuje takiego makaroniarza (to jest raczej nowość) Moim zdaniem jest to przepak starego zestawu Supermodelu (którego właścicielem jest Italeri). PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 Możliwe Italerka tak robi ostatnio z Supermodelami, tak było z bodajże nowym Re.2000, coś tam poprawili, dodali i wypuścili jako nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossski Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Chyba obaj macie rację - stoi jak byk na pudełku "Update new toolings" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi