Skocz do zawartości

Lotnicze nowości w 2009

okonek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Kilka informacji o nowych modelach revella:

FW 189 A1 - ładnie wykonany, wgłębne linie podziału. Szklarnie ładnie się prezentują. Model wary polecenia.

F-14D Super Tomcat Last Flight - jeszcze lepszy model niż powyższy. Niedługo in-box bo go kupuję.

P-38 J/M Lightning - PORAŻKA. Z daleka od tego modelu. Wypukłe linie podziału, dziwny srebrny plastik. Co z tego, że można otworzyc dziób i silniki, jeśli detale tego są kiepskie. Nie wiem czyje formy kupił revell.

F/A-18E Super Hornet - podobnie jak F-14. Wypraski wyglądają naprawdę dobrze. In-box soon.

PB4 Y2 Privateer - mogło byc lepiej, ale i tak go kupię. Dziwne podziały - częśc delikatnie wystająca, reszta wgłebna. Ale in-box będzie. Nieczęsty model, będzie w kolekcji.

Wszystkie modele oglądałem po wyjęciu z pudełek. Nie wiem jak ze spasowaniem części. Mając taką możliwośc w pracy zaglądnałem do pudełek. In-boksy wkrótce.

Kilka informacji o nowych modelach revella:

P-38 J/M Lightning - PORAŻKA. Z daleka od tego modelu. Wypukłe linie podziału, dziwny srebrny plastik. Co z tego, że można otworzyc dziób i silniki, jeśli detale tego są kiepskie. Nie wiem czyje formy kupił revell.

Jeśli masz na myśli modele w skali 1/72 to jest to na sto procent stary zestaw z Revela pamiętający czasy na przykład mojej młodości. Bardzo wczesnej.

PB4 Y2 Privateer - mogło byc lepiej, ale i tak go kupię. Dziwne podziały - częśc delikatnie wystająca, reszta wgłebna. Ale in-box będzie. Nieczęsty model, będzie w kolekcji.

A ten to chyba na pewno zestaw made in Matchbox.

Chyba jedyny na rynku.

F-14D Super Tomcat Last Flight - jeszcze lepszy model niż powyższy. Niedługo in-box bo go kupuję.

To chyba nie widziałeś dobrego modelu Tomcata w 1/72... Revellowski zestaw to należy do tych gorszych i nie ma co porównywać do np. Super Horneta zupełnie inna bajka.

To chyba nie widziałeś dobrego modelu Tomcata w 1/72... Revellowski zestaw to należy do tych gorszych i nie ma co porównywać do np. Super Horneta zupełnie inna bajka.

Wiem, że istnieją lepsze, ale ten jest naprawdę dobry. Wiem bo widziałem co jest w pudełku. No i cena, bardzo przystępna.

• 2 weeks later...

• 2 weeks later...

http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=1548990&sess_id=33112900

Wiadomo coś na temat tego? Czy jest to nówka czy po prostu wznowili produkcje starego DamBustera?

Nie wiem czy zauważyliście, że Top Gun wzowił swoje produkty. Na allegro wystawiony jest W-3RM w żywicy. Od tych z lat ubiegłych róźni się on tym że dołączono nadmuchane pływaki.

Ooo, ciekawe, maja jakąś stronkę czy coś żeby zobaczyć pozostałe produkty?

Dziś natrafiłem na coś co mnie zaskoczyło, bo nie wiedziałem, że Italeri produkuje takiego makaroniarza (to jest raczej nowość)

Moim zdaniem jest to przepak starego zestawu Supermodelu (którego właścicielem jest Italeri).

PZDR

Możliwe Italerka tak robi ostatnio z Supermodelami, tak było z bodajże nowym Re.2000, coś tam poprawili, dodali i wypuścili jako nówka.