Lestat Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu (edytowane) Relacja z budowy jest w "warsztacie", a tak wygląda finalny produkt. Kwestia za bardzo skręconych wewnętrznych kół też już tam została dogłębnie omówiona . Tak - mój błąd, aczkolwiek dla osób nie siedzących specjalnie w 8-kołowcach chyba słabo widoczny. Pierwszy raz w życiu jestem w miarę zadowolony z trawy na winietce, cóż - nie wystarczy posadzić, trzeba ją także pomalować filmik na YT: https://youtu.be/kKtbwgLCpNg Edytowane 3 godziny temu przez Lestat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Mnie się podoba. Fajne stonowane kolorki. Koła, rozumiem, że na tylnych osiach za bardzo skręcone? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, R_Mazzi napisał: Koła, rozumiem, że na tylnych osiach za bardzo skręcone? na środkowych - wewnętrznych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Model ładny, ale w połączeniu z podstawką rewelacja. Jest klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi