Lestat Posted March 1 Share Posted March 1 (edited) Relacja z budowy jest w "warsztacie", a tak wygląda finalny produkt. Kwestia za bardzo skręconych wewnętrznych kół też już tam została dogłębnie omówiona . Tak - mój błąd, aczkolwiek dla osób nie siedzących specjalnie w 8-kołowcach chyba słabo widoczny. Pierwszy raz w życiu jestem w miarę zadowolony z trawy na winietce, cóż - nie wystarczy posadzić, trzeba ją także pomalować filmik na YT: https://youtu.be/kKtbwgLCpNg Edited March 1 by Lestat 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 1 Share Posted March 1 Mnie się podoba. Fajne stonowane kolorki. Koła, rozumiem, że na tylnych osiach za bardzo skręcone? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 1 Author Share Posted March 1 16 minut temu, R_Mazzi napisał: Koła, rozumiem, że na tylnych osiach za bardzo skręcone? na środkowych - wewnętrznych 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted March 1 Share Posted March 1 Model ładny, ale w połączeniu z podstawką rewelacja. Jest klimat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted March 3 Share Posted March 3 Pięknie zrobiony. Mi się podoba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted March 9 Share Posted March 9 Maszyna wyszła na medal, podstawka i roślinność jeszcze lepsza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 10 Share Posted March 10 W dniu 9.03.2026 o 15:10, robertmodelarz napisał: Maszyna wyszła na medal, I to taki na babarybie. Jedziesz z nim gdzieś? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 11 Author Share Posted March 11 18 godzin temu, Robi napisał: I to taki na babarybie. Jedziesz z nim gdzieś? miałem zabrać do Bytomia, ale ostatecznie nie jadę, jakoś nie chce mi się w tym roku. Pojadę gdzieś jak cieplej będzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 11 Share Posted March 11 7 godzin temu, Lestat napisał: miałem zabrać do Bytomia, ale ostatecznie nie jadę, jakoś nie chce mi się w tym roku. Pojadę gdzieś jak cieplej będzie. A szkoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz80 Posted March 13 Share Posted March 13 Niesamowity 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts