michal0281 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca (edytowane) Witam! Projekt uznaje za ukończony, najważniejsza lekcja to, że trzeba robić więcej figurek, bo bez praktyki efekty raczej słabe. Edytowane 11 Marca przez michal0281 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca (edytowane) Fajna scenka podoba się Ale mogłeś dach kubelwagena bardziej dremelem urozmaicić lub zrobić z czegoś innego Edytowane 11 Marca przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Zdecydowanie prawda, mi też się daszek w kubelwagenie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca (edytowane) Scenka fajna. Podoba się. Edytowane 11 Marca przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Dla mnie sztosik Pojazdy, teren jak i całą scenka jak najbardziej na tak, ale powiem przewrotnie, że to właśnie figurki nadają całej kompozycji "to coś". Ich jakość nie zostawia wg mnie nic do życzenia więc nie wiem... Chyba zbyt krytyczny wobec siebie jesteś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Fajna diorama! Jakbym miał się czegoś czepiać to plandekę przy Kubelwagenie i bruk drogi. Wygląda ja ceglana ściana położona zamiast kostki... Poza tym świetne wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Fajnie wyszło, pochwalisz się jak zrobiłeś śnieg, czy używałeś jakiegoś dedykowanego specyfiku czy stara metoda z sodą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Marca Autor Share Napisano 13 Marca 2 godziny temu, MaciejW napisał: Fajnie wyszło, pochwalisz się jak zrobiłeś śnieg, czy używałeś jakiegoś dedykowanego specyfiku czy stara metoda z sodą? To jakiś specyfik kupiony z 15 lat temu, naklejka już dawno odpadła więc nie wiem nawet co to jest, na oko podobny do sody, a klejony był za pomocą sand and gravel fixer od AK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi