WPR Napisano 13 Września Autor Napisano 13 Września Dzięki. Dzięki @bulik58 fajne figurki - pomyślę. Planowałem właśnie jakiegoś kierowcę dodać. Ponieważ wzór malowania jest dość skomplikowany, żeby ciągle nie musieć sięgać do telefonu i przewijać wideo to przygotowałem sobie pierwszy raz własną mapkę malowania. Górę słabo widać więc bardziej na podstawie innych pojazdów. 1 Cytuj
bulik58 Napisano 14 Września Napisano 14 Września (edytowane) 21 godzin temu, WPR napisał: Dzięki. Dzięki @bulik58 fajne figurki - pomyślę. Planowałem właśnie jakiegoś kierowcę dodać. Są jeszcze tacy załoganci z Focus Miniatures 3549 set 1 , dwie figurki 4 główki , 2 w hełmofonach i 2 w czapeczkach popularnych na Ukrainie wśród wojska. Ten zestaw mam więc mogę potwierdzić jakość druku. ci dwaj czołgiści pośrodku. Edytowane 14 Września przez bulik58 1 Cytuj
WPR Napisano 26 Września Autor Napisano 26 Września Dzień dobry, Podstawowe malowanie wyszło tak: Niestety nie udało się oddać nasycenia i odcieni kolorów referencyjnego pojazdu z wideo. 5 Cytuj
bulik58 Napisano 26 Września Napisano 26 Września 42 minuty temu, WPR napisał: Dzień dobry, Podstawowe malowanie wyszło tak: Niestety nie udało się oddać nasycenia i odcieni kolorów referencyjnego pojazdu z wideo. Podstawowe nie oznacza ostateczne więc nie podawaj się tylko działaj , mi się podoba . P.S Możesz zdradzić kolorki ? Cytuj
bulik58 Napisano 29 Września Napisano 29 Września W dniu 26.09.2026 o 23:38, bulik58 napisał: Kolory jakie masz na modelu przypominają mi fotki pojazdów z któreś parad wojskowych . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi