WPR Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja Dziękuję wszystkim. Robię na tyle na ile starcza umiejętności. Na pewno jest wiele do poprawy. Różne rzeczy nie są idealnie spasowane - szczególnie ten dorabiane przeze mnie. Wieżę właściwie skończyłem poza kopułką wkm. Tutaj mam trochę wątpliwości bo w zestawie nie ma tej dodatkowej osłony a ja nie wiem do końca jak ona jest zamocowana. Tak wygląda teraz stan wieży. Pierwsza żywiczna armata z którą nie maiłem żadnych problemów ani uwag co do jakości. Pasowała idealnie do zastawu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Wspaniałe przedsięwzięcie modelarskie. Cieszy me oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Czysto i precyzyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Maja Share Napisano 27 Maja Jak ja lubię te wschodnie frankensztajny. W takich wykonaniach jeszcze bardziej lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi