Nie pamiętasz hasła?
Przez WPR 15 Marca w [M]Warsztat
22
13
3
2
24 Kwi
6
4 Lip
24 Sie
13 Maj
WPR 22 posts
bulik58 13 posts
Robi 3 posts
Paweł Czarnocki 2 posts
24 Kwi 2026
6 posts
4 Lip 2026
3 posts
24 Sie 2026
13 Maj 2026
9 Kwietnia
Dodawanie tutaj zdjęć ma ten plus, że dokładniej przyglądam się temu co robię. Zauważyłem, że ten element na środku tylnej płyty (ogonek?) był mocowany do płaszczyzny płyty a nie zagłębio
15 Marca
Nie wiem czy warto, ale założę sobie wątek z budowy. Od początku pełnoskalowej wojny nosiłem się z myślą wykonana jakiejś miniatury jednego z ukraińskich tanków. Ponieważ pr
24 Marca
Postęp prac: Próba dodania spoin tam gdzie uznałem za stosowane. Najbardziej zaawansowana tylna płyta. Do waloryzacji używam zestawu voy
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
× Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie
Dozwolonych jest tylko 75 emoji.
× Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik
× Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor
× Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.
Rekomendowane odpowiedzi