halset Napisano 26 Marca Napisano 26 Marca Wracam do gry - coś takiego tworzy się w międzyczasie. 4 Cytuj
halset Napisano 27 Marca Autor Napisano 27 Marca (edytowane) 2 godziny temu, Endrju napisał: Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Projektuję sam, druk niestety zlecam bo nie mam (jeszcze) własnej drukarki ze względu na brak miejsca. Po cichu liczę, że uda mi się niebawem przeprowadzić i kupić drukarkę. Edytowane 27 Marca przez halset Cytuj
Komor Napisano 28 Marca Napisano 28 Marca Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Cytuj
halset Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca 8 godzin temu, Komor napisał: Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Zgadza się Cytuj
halset Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca (edytowane) Podkład - dlatego nienawidzę białego plastiku, powychodziło trochę baboli które trzeba jeszcze przeszlifować i pora na malunki. Trochę szkoda że pod przymkniętą maską mało co tego silnika będzie widoczne, ale myślę że to będzie fajny detal. Deska rozdzielcza, powycinane to i owo: I zestawienie kierownicy zestawowej i drukowanej: Edytowane 28 Marca przez halset 1 Cytuj
halset Napisano 28 Marca Autor Napisano 28 Marca 33 minuty temu, makinen napisał: Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Będzie lekko uchylona, na tyle żeby można było zajrzeć i jednocześnie nie było to takie "in your face, patrzcie ludzie jaki silnik zrobiłem". 1 1 Cytuj
BCI Batou Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia Jak zrobiłeś fotele? Wyglądają rewelacyjnie! Cytuj
halset Napisano 16 Kwietnia Autor Napisano 16 Kwietnia 4 godziny temu, BCI Batou napisał: Jak zrobiłeś fotele? Wyglądają rewelacyjnie! Ponacinałem żyletką 1 Cytuj
Andrzej_LK Napisano 6 Maja Napisano 6 Maja Zajefajny. Dawno mi się tak nic nie spodobało. A maskę oprzyj o samochód Cytuj
Baas ArK Napisano 6 Maja Napisano 6 Maja Kasta super ! Ale czy chromy (ramki, lusterka) nie za bardzo się święcą? Da się je jakoś "utlenić"? Cytuj
halset Napisano 6 Maja Autor Napisano 6 Maja 17 minut temu, Baas ArK napisał: Kasta super ! Ale czy chromy (ramki, lusterka) nie za bardzo się święcą? Da się je jakoś "utlenić"? Chromy całkiem nieźle się trzymają: Ale trochę weatheringu jeszcze będzie. Cytuj
Baas ArK Napisano 6 Maja Napisano 6 Maja 12 minut temu, halset napisał: To chyba wiemy skąd czerpałeś inspirację . Cytuj
halset Napisano 15 Maja Autor Napisano 15 Maja Zdjęcia robione na szybko. Brudzenie komory silnika dopiero przede mną. 5 Cytuj
halset Napisano 21 Maja Autor Napisano 21 Maja Pora brać się za podstawkę i powoli zmierzać do końca. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi