halset Napisano Czwartek o 21:08 Share Napisano Czwartek o 21:08 Wracam do gry - coś takiego tworzy się w międzyczasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano wczoraj o 19:43 Share Napisano wczoraj o 19:43 Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano wczoraj o 20:18 Autor Share Napisano wczoraj o 20:18 (edytowane) 2 godziny temu, Endrju napisał: Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Projektuję sam, druk niestety zlecam bo nie mam (jeszcze) własnej drukarki ze względu na brak miejsca. Po cichu liczę, że uda mi się niebawem przeprowadzić i kupić drukarkę. Edytowane wczoraj o 22:00 przez halset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu 8 godzin temu, Komor napisał: Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu (edytowane) Podkład - dlatego nienawidzę białego plastiku, powychodziło trochę baboli które trzeba jeszcze przeszlifować i pora na malunki. Trochę szkoda że pod przymkniętą maską mało co tego silnika będzie widoczne, ale myślę że to będzie fajny detal. Deska rozdzielcza, powycinane to i owo: I zestawienie kierownicy zestawowej i drukowanej: Edytowane 4 godziny temu przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, makinen napisał: Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Będzie lekko uchylona, na tyle żeby można było zajrzeć i jednocześnie nie było to takie "in your face, patrzcie ludzie jaki silnik zrobiłem". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi