halset Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Wracam do gry - coś takiego tworzy się w międzyczasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca (edytowane) 2 godziny temu, Endrju napisał: Ciekawy temat. Sam projektujesz i drukujesz? Projektuję sam, druk niestety zlecam bo nie mam (jeszcze) własnej drukarki ze względu na brak miejsca. Po cichu liczę, że uda mi się niebawem przeprowadzić i kupić drukarkę. Edytowane 27 Marca przez halset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca 8 godzin temu, Komor napisał: Fajnie widzieć jakich ruch w temacie pojazdów cywilnych. Patrząc po modyfikacjach to będzie to taki typowy wrost? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca (edytowane) Podkład - dlatego nienawidzę białego plastiku, powychodziło trochę baboli które trzeba jeszcze przeszlifować i pora na malunki. Trochę szkoda że pod przymkniętą maską mało co tego silnika będzie widoczne, ale myślę że to będzie fajny detal. Deska rozdzielcza, powycinane to i owo: I zestawienie kierownicy zestawowej i drukowanej: Edytowane 28 Marca przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca 33 minuty temu, makinen napisał: Może zostaw otwartą maskę. Silnik wygląda ciekawie Będzie lekko uchylona, na tyle żeby można było zajrzeć i jednocześnie nie było to takie "in your face, patrzcie ludzie jaki silnik zrobiłem". 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia To może zamiast maski plandeka do połowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano Środa o 20:52 Autor Share Napisano Środa o 20:52 Pierwsze kolorki: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi