Gerd Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu (edytowane) Pomysł przyszedł, dawno. Bardzo dawno . Wraz z pierwszym kontaktem z tym zdjęciem: przedstawia ono, jak widać, grupę żołnierzy 1. batalionu szturmowego z Dziwnowa (JW 4101) wracających z zajęć. Na czele obywatel kapral. "Wiedzący" datują zdarzenie na początek lat '80-tych XX w, Ściślej mówiąc 1981. To informacje nie mają rangi dogmatu. Drążąc w temacie można odkryć także na stronie źródłowej - www.odkrywca.pl- wariację na temat; Zestaw prawie przedstawiający rzeczoną postać, dawno temu, wyprodukowała firma MarS. Potem to już poszło gładko. trochę cięcia trochę zalepiania dziur... Magic Sculp, Miliput, Green Stuff. Surfacer'ek i z Frankensteina robi się coś na kształt: i w zasadzie wszystko: Od zera lepiony hełm i kabura pistoletu. Szału nie ma, dramatu też nie. Rysy twarzy mi nie leżą, no ale to już kwestia niedoborów warsztatowych. Jak by ktoś miał zdrowie i wydrukował taką głowę ... to by było to! Edytowane 20 godzin temu przez Gerd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu 8 minut temu, Gerd napisał: Jak by ktoś miał zdrowie i wydrukował taką głowę ... to by było to! W modelarskich jest trochę głów w 1:16, nawet te z FC Model za 45pln byłyby znacznym usprawnieniem. Musiałbyś tylko czapkę przeszczepić, ale to nei trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu (edytowane) A mnie mimo wszystko bardzo się podobuje fajnie zmalowany. Edytowane 21 godzin temu przez push-up78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Kawał dobrej roboty! Taki drobny smaczek - noszenia ładownicy na magazynki do AK z tyłu nie widziałem, ale ja bardziej w 6 PDPD niż w "dziwnych ludziach" z Dziwnowa siedzę. Przy pistolecie z prawej może to mieć sens. Ew. przydał by się kultowy "szturman" w wiadomej kieszeni US-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi