krzy65siek Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Wydruk 3D. Stał ponad rok i czekał aż go skończę. Początkowo myślałem, że będzie znacznie gorzej - było widać wyraźne warstwy, ale trochę szlifowania i obróbki szpachlą, i po malowaniu w zasadzie nic szczególnego nie widać. Jakoś detali jest całkiem fajna, jedyne co dodałem to toczone lufy km z Abera. Malowałem Mission Models - też eksperyment. Malowało się trudno i nie wiem jakimi farbami pomaluję następny model. Zdjęcia poniżej - będę wdzięczny za wszelkie komentarze, uwagi, korekty itp. Pozdrawiam Krzysiek 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca (edytowane) Edytowane 31 Marca przez krzy65siek 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Fajny, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Fajny może Wash troszkę za mocny w niektórych miejscach ale podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 1 Kwietnia Autor Share Napisano 1 Kwietnia To prawda - ogólnie duże kontrasty pomiędzy kolorami kamuflażu są, a chciałem mieć jeden kolor wash, żeby troszkę związać całość. W efekcie w górnej części pojazdu jest trochę zbyt kreskówkowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Świetny model. Kawał dobrej modelarskiej roboty. Wash jest faktycznie mocny ale moim skromnym zdaniem do przerysowania jeszcze daleko. A, że trochę kreskówkowy? Nie wiem. Mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Ciekawie pobrudzony i zmalowany. Niestety wash zabił ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano Niedziela o 21:21 Share Napisano Niedziela o 21:21 Podoba mi się, mój w 1/72 już czeka w pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi