SFModel Napisano wczoraj o 21:49 Share Napisano wczoraj o 21:49 Jak w tytule, ale UWAGA…zbiornik jest dziurawy i nie trzyma ciśnienia. Był już przeze mnie trzykrotnie naprawiany, ale jak widać to totalna prowizorka. Więc kupiłem sobie nowy. Nie mniej sam kompresor jest sprawny i pompuje ciśnienie. Może ktoś z was lepiej poradzi sobie z naprawą zbiornika, lub go po prostu wymieni na inny. Cena to 50,- PLN + koszty wysyłki Paczkomatem (żadna siła nie zaciągnie mnie na PP czy do kurierów). Osoby chętne zapraszam do PW. Jak się nie uda sprzedać to trafi do PSZOK’a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu To się spawa a nie lepi taśmę. A swoją drogą.... Mój z 15 lat i nic się dzieje, tak z ciekawości odwadniałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu Oczywiście że odwadniałem. Spawać ja nie potrafię. Mówię, jak ktoś potrafi to sobie naprawić będzie miał dobrze działający sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu 35 minut temu, SFModel napisał: Oczywiście że odwadniałem. Spawać ja nie potrafię. Mówię, jak ktoś potrafi to sobie naprawić będzie miał dobrze działający sprzęt. Mi też się przedziurawił. Napchałem w dziurę kleju epoksydowego, ściąłem na równo i założyłem na trytytki opaskę z podwójnej blaszki z puszki po piwie i śmigał dalej aż kupiłem sobie lodówkowca od Adamka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 godzin temu Super Moderator Share Napisano 10 godzin temu Klasyk chinczyków mam 2 i ta sama przypadłość ale epoksyd daje rade i turkoczą oba dalej. Sam regulator ciśnienia jest droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Potwierdzam j.w., masa dwuskładnikowe i gotowe. Jeśli chodzi o zlewanie wody, to nie wystarczy samo wykręcenie śruby. W moim musiałem jeszcze zebrać warstwę szlamu, który zebrał się wzdłuż śruby na dnie zbiornika, skorzystałem z drucika wygiętego w literę L. I dopiero woda spłynęła do sucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Kupuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi