kamilzoszak Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia 7 godzin temu, sianko napisał: Elegancki model, fajna sklejka i ta lozegna mnie kusi. Dobra robota . Może i ty się pokusisz na ten zestaw. Mając w pamięci twoje prace jestem pewien że będzie o niebo lepszy. Sam zestaw ma pełno błędów które trzeba zweryfikować z planami z Windsocka na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Świetna robota. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia On 4/9/2026 at 3:43 PM, kamilzoszak said: Musisz uważać na to malowanie. Nie jest to standardowa Lozenge. Malowanie na jej wzór ale jak zwrócisz uwagę, łaty kolorów nie są symetrycznie rozłożone oraz maja inne wielkości. Dzięki! Czytałem o tym tutaj na forum. Dodałem to zdjęcie jako przykład: jak wyglądają podpory skrzydeł w polskich LVG. Planuję zbudować model litewskich sił powietrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano Poniedziałek o 18:49 Share Napisano Poniedziałek o 18:49 takie posty przypominają mi że trzeba się zabrać za jakiegoś szmatopłatowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi