kamilzoszak Napisano Czwartek o 16:32 Autor Share Napisano Czwartek o 16:32 7 godzin temu, sianko napisał: Elegancki model, fajna sklejka i ta lozegna mnie kusi. Dobra robota . Może i ty się pokusisz na ten zestaw. Mając w pamięci twoje prace jestem pewien że będzie o niebo lepszy. Sam zestaw ma pełno błędów które trzeba zweryfikować z planami z Windsocka na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano Czwartek o 20:19 Share Napisano Czwartek o 20:19 Świetna robota. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano Sobota o 10:24 Share Napisano Sobota o 10:24 On 4/9/2026 at 3:43 PM, kamilzoszak said: Musisz uważać na to malowanie. Nie jest to standardowa Lozenge. Malowanie na jej wzór ale jak zwrócisz uwagę, łaty kolorów nie są symetrycznie rozłożone oraz maja inne wielkości. Dzięki! Czytałem o tym tutaj na forum. Dodałem to zdjęcie jako przykład: jak wyglądają podpory skrzydeł w polskich LVG. Planuję zbudować model litewskich sił powietrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi