Thalgonis Napisano 3 Kwietnia Napisano 3 Kwietnia Czółko, zachciało mi się szwabskiego „lightninga” Ładne une som jak zwykle kabinka na początek... 8 Cytuj
Thalgonis Napisano 15 Kwietnia Autor Napisano 15 Kwietnia Na razie na sucho - trzeba najpierw szklarnię „obmaskować” 2 Cytuj
BRAVO112 Napisano 16 Kwietnia Napisano 16 Kwietnia 11 godzin temu, Thalgonis napisał: Na razie na sucho - trzeba najpierw szklarnię „obmaskować” szcześliwi ci, co buduja w 48 ja maskowalem 72 ..... powodzenia w budowie 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano 29 Kwietnia Napisano 29 Kwietnia wyglada " bajerancko " zostaw Go takiego, tylko mu hakenkreuza i krzyze daj.... 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 29 Kwietnia Autor Napisano 29 Kwietnia No niestety, odbiorca wybrał inne malowanie Cytuj
Thalgonis Napisano 16 Czerwca Autor Napisano 16 Czerwca Jeszcze tylko lakierek i zdejmuję „remanentowe gazety” z oszklenia 3 Cytuj
jachud3 Napisano 16 Czerwca Napisano 16 Czerwca Mam wrażenie że szew Ci na oponkach wylazł Będzie petarda po zdjęciu masek 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 16 Czerwca Autor Napisano 16 Czerwca 27 minut temu, blackriver napisał: Jak oceniasz wypraski i składalność? Krótko: f a t a l n i e... Ponieważ to mój drugi puchacz od GWH to wiedziałem m.w. co mnie czeka - niestety, w tej skali to jedyny ( w sensie firmy producenta) dostępny normalnie, więc nie ma za bardzo wyboru... 1 1 Cytuj
kozborn Napisano 20 Czerwca Napisano 20 Czerwca W dniu 16.06.2026 o 21:05, Thalgonis napisał: Krótko: f a t a l n i e... Ponieważ to mój drugi puchacz od GWH to wiedziałem m.w. co mnie czeka - niestety, w tej skali to jedyny ( w sensie firmy producenta) dostępny normalnie, więc nie ma za bardzo wyboru... W samą porę. Już miałem napisać że mnie zainspirowałeś i kupię, ale dziękuję, przeszło mi, to nie na moje nerwy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi