Panzer Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Przedstawiam relaksacyjny model teciaka z zakładu 112 w malowaniu zimowym z końca 1942 roku. Sam T-34 pochodzi z produkcji z września tego samego roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 "Zdjęcie niedostępne" - Ja widzę takie coś zamiast fotek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 A mi się fotki ukazują i model się ogólnie podoba, ale on ma zimowe kamo? Jeśli tak to dlaczego z tyłu nie ma jego? I dlaczego on taki czysty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 u mnie też zdjęcie niedostepne... Może skorzystaj z jakiegoś photobucketa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 o kurde, wczesniej widziałem 3 fajne fotki, a teraz to samo co poprzednicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Posted January 3, 2009 Author Share Posted January 3, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Witam! Ogólnie modelik fajny , tylko ten kamuflaż.Wygląda to bardziej jakby czołg był przypruszony śniegiem i to tylko do połowy,a poza tym jak na zimę to koła i gąsienice troszke za czyste,w Rosji niema takich bezśnieżnych zim jak u nas za oknem widać.No i to chyba na tyle uwag a poza tym jak juz pisałem model mi sie podoba. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 a może dlatego że był wapnowany i wapno już zlazło zostawiając tylko ślady... gąski "prosto z fabryki" co kontrastuje z resztą poza tym ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Ja g.. widzę na tych zdjęciach, daj jakieś zbliżenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 A tył ktoś mu wyczyścił z tego białego kamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil K. Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Akurat tego, że z tyłu nie ma kamuflażu bym się nie czepiał. Przecież taki kamuflaz czesto był nakładany na odczep się, byle szybciej, więc często nakładano tylko na newralgiczne częsci tanka - wieżę, przód, boki kadłuba. Są zdjęcia, na których biała jest np. tylko sama wieża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TankRed1070 Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Ładne acz mało realistyczne. Wygląda jak zimowe kamo modelu a nie model zimowego kamo. Jeśli zlazło to jak? Wyparowało? Zazwyczaj spływa w dół. A co działo się w międzyczasie? Stał na wystawie? Bo nic nie wskazuje aby jezdził i walczył. Łatwo to poprawić: poczytaj forum i pooglądaj dużo zdjęć "z epoki" aby poczuć klimat. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts